Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bassu » 16 wrz 2026, 22:33
Bassu

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bassu » 16 wrz 2026, 22:36
Bassu

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mr.Chris » 16 wrz 2026, 22:47
Mr.Chris

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bassu » 16 wrz 2026, 22:51
Bassu

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bassu » 16 wrz 2026, 22:52
Bassu

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Quercus » 17 wrz 2026, 18:03
Quercus

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mr.Chris » 17 wrz 2026, 18:25
Carrick ma już drugi klub, w którym nieźle się spisuje po tym jak ktoś inny przygotował zespół do sezonu i [ch**], kiedy sam musiał to robić. Do tego brak twardego lidera w środku pola, a to rzecz, która jest bardzo niedoceniana w obecnym footballu.
Mr.Chris
Post Wyświetl pojedynczy post autor: moody » 17 wrz 2026, 18:40
Mr.Chris pisze: ↑16 wrz 2026, 22:47Nie widziałem Manchesteru z tak niską wolą walki chyba od czasów LvG. Nawet za Amorima zawodnicy dawali więcej z siebie na boisku niż drużyna w tym sezonie. I nie mówię tu o ilości przebiegniętych kilometrów, ale o woli walki. Nikogo w naszej kadrze poza Maguirem i Martinezem nie mogę nazwać zawodnikiem chcącym pójść w zwarcie. Cholernie brakuje tu takiego Andersona, który mimo gry w 10 nawet na chwilę nie dał się zdominować.
Edit: sorry, Ugarte jest takim zawodnikiem. Niestety, jest [ch**] w niemal wszystkim innym.

moody

Post Wyświetl pojedynczy post autor: ryba_82 » 17 wrz 2026, 18:48
ryba_82

Post Wyświetl pojedynczy post autor: piotrcies » 17 wrz 2026, 20:00
van Gaal, Mourinho, Solskjaer i ten Hag. Ze stałych trenerów tylko Moyes i Amorim nie przepracowali dwóch lat i czterech okienek. My dajemy czas, to mit, że nie dajemy.
piotrcies

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mr.Chris » 17 wrz 2026, 20:08
Tak kojarzyłem, że mało, ale nie chciało mi się szukać danych, więc wolałem napisać, że nie mówię o danych biegowychmoody pisze: ↑17 wrz 2026, 18:40Mr.Chris pisze: ↑16 wrz 2026, 22:47Nie widziałem Manchesteru z tak niską wolą walki chyba od czasów LvG. Nawet za Amorima zawodnicy dawali więcej z siebie na boisku niż drużyna w tym sezonie. I nie mówię tu o ilości przebiegniętych kilometrów, ale o woli walki. Nikogo w naszej kadrze poza Maguirem i Martinezem nie mogę nazwać zawodnikiem chcącym pójść w zwarcie. Cholernie brakuje tu takiego Andersona, który mimo gry w 10 nawet na chwilę nie dał się zdominować.
Edit: sorry, Ugarte jest takim zawodnikiem. Niestety, jest [ch**] w niemal wszystkim innym.![]()
Każdy stały manager po LvG poza Amorimem, a Solskjaer był łącznie prawie trzy sezony.
Mr.Chris

Post Wyświetl pojedynczy post autor: ryba_82 » 17 wrz 2026, 20:21
ryba_82

Post Wyświetl pojedynczy post autor: sickstick » 17 wrz 2026, 21:13
Czyli że Amorim dobrze przygotował zespół do sezonu?
sickstick
Mr.Chris

Post Wyświetl pojedynczy post autor: piotrcies » wczoraj, 0:19
nikt nie każe wystawiać Maguire’a, jak masz jeszcze Heavena i Yoro i oni powinni być szykowani na podstawę w jakiejś perspektywie.
można żartować, ale Tielemans mówił, że nie mieli latem ciężkich treningów, tylko więcej gierek. Trudno oczekiwać, że my fizycznie będziemy mocni i wybiegani, jak okres przygotowawczy był lekki fizycznie. Aż sobie przypominam, jak u Conte piłkarze padali ze zmęczenia przed sezonem…
piotrcies
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio