Reprezentacja Niemiec (zbiorczy)

Piłka nożna w Niemczech | Rozgrywki ligowe: Bundesliga i Puchar Niemiec | Kluby: Bayern Monachium, Borussia Dortmund, Bayer Leverkusen | Reprezentacja Niemiec | Transfery oraz inne wydarzenia związane z niemiecką piłką nożną
ODPOWIEDZODP
Awatar użytkownika
gregoreg18
Imitacja forumowicza
Imitacja forumowicza
Reputacja: 0

Reprezentacja Niemiec (zbiorczy)

Post Wyświetl pojedynczy post autor: gregoreg18 » 27 kwie 2005, 18:23

WITAM
Mam prosbe do fanow reprezentacji NIEMIEC.Poszukuje wyniki wrzystkich meczy Druzyny narodowej Niemiec od momentu powstania do czasow terazniejszych.Czy posiada ktos namiary na te informacje?
Z gory dzieki.
POZDRO

Piecia14
Podawacz Piłek
Podawacz Piłek

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Piecia14 » 06 maja 2005, 15:30

mathiasek12
Żenujący nabijacz :/

Post Wyświetl pojedynczy post autor: mathiasek12 » 06 maja 2005, 16:02

no to skoro juz zalozyles taki temat to alo go trzeba teraz zamknac albo porozmawiac juz o tehj reprze ja mysle ze maja neizla paczke i u siebie w ms2006 moga niezle namieszac

Awatar użytkownika
Mentor
Zajebiaszczo
Reputacja: 18

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 06 maja 2005, 17:49

Ta ich paczka to moim zdaniem taka sobie ale może się jeszcze rozpaść to już będzie wogóle tragedia dla nich. Ten cały skandal (ja to tak nazywam) z Adidasem to paranoja jakaś :? Pieniądze już całkiem poprzewracały im w głowach. Klinsmann zapowiedział, że powołania do kadry otrzymają tylko Ci zawodnicy, którzy pokazywać się będą w obuwiu Adidasa :? Tymczasem jak wiadomo wielu zawodników ma podpisane indywidualne kontrakty sponsorskie i nie zdziwiłbym się gdyby zbojkotowali decyzję trenera.

mathiasek12

Post Wyświetl pojedynczy post autor: mathiasek12 » 06 maja 2005, 20:52

Niggaz pisze:Ta ich paczka to moim zdaniem taka sobie ale może się jeszcze rozpaść to już będzie wogóle tragedia dla nich. Ten cały skandal (ja to tak nazywam) z Adidasem to paranoja jakaś :? Pieniądze już całkiem poprzewracały im w głowach. Klinsmann zapowiedział, że powołania do kadry otrzymają tylko Ci zawodnicy, którzy pokazywać się będą w obuwiu Adidasa :? Tymczasem jak wiadomo wielu zawodników ma podpisane indywidualne kontrakty sponsorskie i nie zdziwiłbym się gdyby zbojkotowali decyzję trenera.
uuu ja o czyms takim nie slyszalem ale z tego co widze to dla mnie to beznadziejnie maja prawo do czegos takiego rozumiem dresy czy cos na zgrupowaniach ale korki :shock:

Awatar użytkownika
Mentor
Zajebiaszczo
Reputacja: 18

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 06 maja 2005, 21:54

Jak nie wiadomo o co chodzi to chodzi o pieniądze (albo o kobiety ale to nie w tym wypadku :wink: ). Mówiąc krótko sponsorem niemieckiej reprezentacji jest Adidas i wymaga aby wszyscy grali w butach Adidasa. Niektórzy jednak woleliby nie no a trener stanął po stronie sponsora i skutki mogą być znaczące.

Awatar użytkownika
w00jtas
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: w00jtas » 06 maja 2005, 22:14

watpie ze taki Ballack (powiedzmy bo nie wiem w jakich butach gra) nie bedzie chcial zagrac w tak prestizowym turnieju ja Mistrzostwa Świata i bedzie musial wkoncu uledz!.. szczegolnie ze swoje na lata swietnosci sa przed nim!...

mathiasek12

Post Wyświetl pojedynczy post autor: mathiasek12 » 07 maja 2005, 11:48

mysle ze poprostu zawodnicy ulegna bo w wieksozsci moze to byc juz ich ostatnia impreza a inni mlodzi chca sie pokazac wiec pewnie juz wloza te adidaski

Awatar użytkownika
RoRo
Kapitan
Kapitan

Post Wyświetl pojedynczy post autor: RoRo » 07 maja 2005, 12:42

mathiasek12 pisze:mysle ze poprostu zawodnicy ulegna bo w wieksozsci moze to byc juz ich ostatnia impreza a inni mlodzi chca sie pokazac wiec pewnie juz wloza te adidaski
MŚ to szansa pkaania sie szerokiej publicznosci, pilkarze o tym wiedzia i beda grac nawet w butach ASADI jesli bedzie trzeba. Pomysl z tymi Adasia koreczkami jest beznadziejny i jakis chyba najgorszy przyglup to wymyslil, a Klinnsman mowi ze nei bedzie powolywal bez butow adasia na nogach. No paranoja :!: :!: :!: :evil:

Futbol schodzi na psy :evil: :evil: :evil:

Awatar użytkownika
w00jtas
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: w00jtas » 07 maja 2005, 12:53

RoRo pisze:
mathiasek12 pisze:mysle ze poprostu zawodnicy ulegna bo w wieksozsci moze to byc juz ich ostatnia impreza a inni mlodzi chca sie pokazac wiec pewnie juz wloza te adidaski
MŚ to szansa pkaania sie szerokiej publicznosci, pilkarze o tym wiedzia i beda grac nawet w butach ASADI jesli bedzie trzeba. Pomysl z tymi Adasia koreczkami jest beznadziejny i jakis chyba najgorszy przyglup to wymyslil, a Klinnsman mowi ze nei bedzie powolywal bez butow adasia na nogach. No paranoja :!: :!: :!: :evil:

Futbol schodzi na psy :evil: :evil: :evil:
tez tak mysle!!!! wszytsko wychodzi na to ze pieniadze ponad wszytsko tradycja sie juz nie liczy :arrow: Barcelona bedzie reklamowala na swoich koszulkach PEKIN paranoja nie moge tego zdzieryc :evil: :evil: :evil:

Awatar użytkownika
gregoreg18
Imitacja forumowicza
Imitacja forumowicza

Post Wyświetl pojedynczy post autor: gregoreg18 » 09 maja 2005, 16:57

Ja uwazam ze afera zwiazana w jakich butach zagra reprezentacja Niemiec na mundialu jest idiotyczna.Niech zajma sie lepiej treningiem bo ja osobiscie licze na Niemcy na MŚ.Dla mnie sa faworytami. :D

Awatar użytkownika
Anka
One I Love

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Anka » 09 maja 2005, 17:56

Adidas chce przed Mundialem zarobić, i fakt, iż jest niemiecką firmą wykorzystuje. Reprezentacja Niemiec jest sponsorowana przez Adidasa, więc ci chcą sobie jeszcze bardziej dorobić. ;) A że trener reprezentacji jest niebywale inteligentny ( ;) ) robi to, co mu każą sponsorzy oraz szefowie Niemieckiej Federacji Piłkarskiej. Mam nadzieję, że się to wyjaśni, bo jakoś nie widzę, by zawodnicy reprezentacji Anglii grali tylko i wyłącznie w butach firmy Nike. :)

Awatar użytkownika
Alkoholiko
Grafomania zaawansowana

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Alkoholiko » 24 cze 2005, 23:22

Bramkarze:
Kahn, Lehmann, Hildebrand
Obrońcy:
Goerlitz, Owomoyela, Friedrich, Hinkel, Volz, Baumann, C.Metzelder, Nowotny, Huth, Fehrenhorst, Kehl, Mertesacker, Callsen-Bracker, Lahm, Rau, Pander, Schulz
Pomocnicy:
Asamoah, Frings, Schneider, Delura, Deisler, Borowski, Freier, Ballack, Ernst, Ricken, Engelhardt, Schwiensteiger, Hitzlsperger, Hamann
Napastnicy:
Kuranyi, Brdarić, Klose, Hanke, Podolski

Tak wygląda na chwile obecna skład reprezentacji Niemiec - na MŚ jednak wszyscy nie pojada! Niemcy mają obecnie jedna z najmłodszych, najbardziej perspektywicznych drużyn Europy !

Awatar użytkownika
Alkoholiko
Grafomania zaawansowana

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Alkoholiko » 24 cze 2005, 23:24

gregoreg18 pisze:Ja uwazam ze afera zwiazana w jakich butach zagra reprezentacja Niemiec na mundialu jest idiotyczna.Niech zajma sie lepiej treningiem bo ja osobiscie licze na Niemcy na MŚ.Dla mnie sa faworytami. :D
to nasi niby mają grać w butach...? jakich? jakie są Polskie firmy? Tico?

beueheheh...każdy niech gra w jakich chce! // Wp za pisanie posta pod postem / pippen

Awatar użytkownika
Corinthians
Vamos Argentina!
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Corinthians » 22 sie 2005, 11:06

Lincoln może zagrać w reprezentacji Niemiec!! W repr. Brazylii nigdy nie zagrał, a w Niemczech gra już prawie 5 lat i spokojnie może zagrać w reprezentacji Niemiec. Wystarczy tylko, że Klinsman do niego zadzwoni i już!

ODPOWIEDZ

Wróć do „Niemcy”