Post Wyświetl pojedynczy post autor: gregoreg18 » 27 kwie 2005, 18:23
gregoreg18
Piecia14
Post Wyświetl pojedynczy post autor: mathiasek12 » 06 maja 2005, 16:02
mathiasek12
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 06 maja 2005, 17:49
Mentor
Post Wyświetl pojedynczy post autor: mathiasek12 » 06 maja 2005, 20:52
uuu ja o czyms takim nie slyszalem ale z tego co widze to dla mnie to beznadziejnie maja prawo do czegos takiego rozumiem dresy czy cos na zgrupowaniach ale korkiNiggaz pisze:Ta ich paczka to moim zdaniem taka sobie ale może się jeszcze rozpaść to już będzie wogóle tragedia dla nich. Ten cały skandal (ja to tak nazywam) z Adidasem to paranoja jakaś Pieniądze już całkiem poprzewracały im w głowach. Klinsmann zapowiedział, że powołania do kadry otrzymają tylko Ci zawodnicy, którzy pokazywać się będą w obuwiu Adidasa Tymczasem jak wiadomo wielu zawodników ma podpisane indywidualne kontrakty sponsorskie i nie zdziwiłbym się gdyby zbojkotowali decyzję trenera.
mathiasek12
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 06 maja 2005, 21:54
Mentor
Post Wyświetl pojedynczy post autor: w00jtas » 06 maja 2005, 22:14
w00jtas
Post Wyświetl pojedynczy post autor: mathiasek12 » 07 maja 2005, 11:48
mathiasek12
Post Wyświetl pojedynczy post autor: RoRo » 07 maja 2005, 12:42
MŚ to szansa pkaania sie szerokiej publicznosci, pilkarze o tym wiedzia i beda grac nawet w butach ASADI jesli bedzie trzeba. Pomysl z tymi Adasia koreczkami jest beznadziejny i jakis chyba najgorszy przyglup to wymyslil, a Klinnsman mowi ze nei bedzie powolywal bez butow adasia na nogach. No paranojamathiasek12 pisze:mysle ze poprostu zawodnicy ulegna bo w wieksozsci moze to byc juz ich ostatnia impreza a inni mlodzi chca sie pokazac wiec pewnie juz wloza te adidaski
RoRo
Post Wyświetl pojedynczy post autor: w00jtas » 07 maja 2005, 12:53
tez tak mysle!!!! wszytsko wychodzi na to ze pieniadze ponad wszytsko tradycja sie juz nie liczy Barcelona bedzie reklamowala na swoich koszulkach PEKIN paranoja nie moge tego zdzierycRoRo pisze:MŚ to szansa pkaania sie szerokiej publicznosci, pilkarze o tym wiedzia i beda grac nawet w butach ASADI jesli bedzie trzeba. Pomysl z tymi Adasia koreczkami jest beznadziejny i jakis chyba najgorszy przyglup to wymyslil, a Klinnsman mowi ze nei bedzie powolywal bez butow adasia na nogach. No paranojamathiasek12 pisze:mysle ze poprostu zawodnicy ulegna bo w wieksozsci moze to byc juz ich ostatnia impreza a inni mlodzi chca sie pokazac wiec pewnie juz wloza te adidaski
Futbol schodzi na psy
w00jtas
Post Wyświetl pojedynczy post autor: gregoreg18 » 09 maja 2005, 16:57
gregoreg18
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Anka » 09 maja 2005, 17:56
Anka
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Alkoholiko » 24 cze 2005, 23:22
Alkoholiko
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Alkoholiko » 24 cze 2005, 23:24
to nasi niby mają grać w butach...? jakich? jakie są Polskie firmy? Tico?gregoreg18 pisze:Ja uwazam ze afera zwiazana w jakich butach zagra reprezentacja Niemiec na mundialu jest idiotyczna.Niech zajma sie lepiej treningiem bo ja osobiscie licze na Niemcy na MŚ.Dla mnie sa faworytami.
Alkoholiko
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Corinthians » 22 sie 2005, 11:06
Corinthians
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio