Post Wyświetl pojedynczy post autor: kostek » 30 maja 2004, 21:30
kostek
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Moff » 30 maja 2004, 21:34
Moff
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mazurek » 30 maja 2004, 21:57
Mazurek
Post Wyświetl pojedynczy post autor: kostek » 30 maja 2004, 22:03
no niestety ja też sporadycznie..byłem na Anderlechcie i Lazio....teraz niewazne na kogo Wisełka trafi to pojade na bank.Mazurek pisze:Mamy tu kogoś z Wisły, który przygotowuje oprawę meczy. Postaraj się, żeby kostak mógł powiedzieć to samo o kibicach z Wisły, co teraz mówi o Legii.
Niestety mi nie jest dane bywać na dużej ilości meczy, ponieważ w moim rejonie nic ciekawego się niedzieje, a do Krakowa wypadam sporadycznie - ale na Wisłę w LM pojade
kostek
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Moff » 30 maja 2004, 22:05
Troche ?!?kostek pisze:co do oprawy na Reymonta, to nie jest ona taka zła...ale do (L) jeszcze jej trochę brakuje
Moff
Post Wyświetl pojedynczy post autor: kostek » 30 maja 2004, 22:10
trochę trochę.....Moff pisze:Troche ?!?kostek pisze:co do oprawy na Reymonta, to nie jest ona taka zła...ale do (L) jeszcze jej trochę brakuje
kostek
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Moff » 30 maja 2004, 22:11
Moff
Post Wyświetl pojedynczy post autor: gfsst » 29 lip 2004, 14:26
gfsst
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Marco » 02 sie 2004, 9:02
Moff do Lecha???? Sorry ale zyjesz chyba w innym swiecie. No chyba ze twoja opinia opiera sie wylacznie na wlasnych odczuciach a nie na opini kibiców z calej Polski. Poczytaj sobie TMK pocyztaj rozne fora na ktorych porusza sie te tematy!!!Moff pisze:Troche ?!?kostek pisze:co do oprawy na Reymonta, to nie jest ona taka zła...ale do (L) jeszcze jej trochę brakuje
Do Lecha wam brak :!:Lechowi do (L) Wisła jest pod względem Ultras słaba Lecz pod względem piłkarzy to bardzo mocna
Marco
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Tomi » 02 sie 2004, 11:24
Tomi
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bobohawk » 02 sie 2004, 13:32
Bobohawk
Post Wyświetl pojedynczy post autor: gfsst » 02 sie 2004, 16:57
gfsst
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Marco » 02 sie 2004, 19:39
Najpierw dziecko powiedz mi co rozumiesz pod pojeciem ULTRAS a potem sie wypowiadaj!!!gfsst pisze:Ultras w Polsce To Legia ...............reszta prezentuje sie marnie
Marco
Post Wyświetl pojedynczy post autor: gfsst » 02 sie 2004, 22:17
gfsst
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kotek » 02 sie 2004, 22:28
Robi sie goroncogfsst pisze:Dupku..........Ultras to oprawa meczowia więc nie pier**l że legia jest cienka pod tym względem(do euro wiele brakuje) Ultras Pokazy piro Baloniady Kartoniady Serpentyny i inne.......... więc Spierd.......
........:::::::::::::::::::;do kloca z góry::::::::::::::::::>...............
Kotek
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio