Obserwując temat na forum viewtopic.php?f=91&t=3465&p=1715672#p1715672 doszedłem do wniosku,aby stworzyć ankietę-głosowanie na NAJLEPSZEGO KOMENTATORA PIŁKI NOŻNEJ W 2022 roku
Temat ten założony jest,aby przekonać się jeszcze jak Wy oceniacie pracę odchodzącego na emeryturę po MŚ - Dariusza Szpakowskiego...A celowo wybieramy z danego roku,aby się nie pojawiały głosy na legendę Jana Ciszewskiego
Głosujemy spośrod wszystkich stacji TV dostępnych w naszym kraju - TVP,POLSAT,ELEVEN,SPORTKLUB,CANAL PLUS oraz sieć streamingową VIAPLAY, gdyż dużo komentatorów w tym roku odeszło z C+ lub też jak Przemysław Pełka komentował gościnnie MŚ 2022 i dajmy im szansę,aby pojawili się w tym zestawieniu.
Istotnie też swój wybór oddajemy na słyszany głos nr 1,a nie 2 !! Przykład Roman Kołtoń bądź Tomasz Ćwiąkała często komentują mecze jako współkomentujący tzw"Dwójka" ale też zdarza im się komentować jako tzw "Jedynka" i mając do tego gościa
Głosujemy
1 12 pkt
2 10 pkt
3 8 pkt
4 7 pkt
5 6 pkt
6 5 pkt
7 4 pkt
8 3 pkt
9 2 pkt
10 1 pkt
Jeśli chce ktoś podać tylko 5 komentatorów może,ale wtedy komentator dostaje następującą ilość punktów
1 5 pkt
2 4 pkt
3 3 pkt
2 2 pkt
1 1 pkt
Wolałbym,abyście byli bardziej precyzyjni,ale też nie mam zamiaru nikogo do czegoś zmuszać
Myślę,że temat ciekawy i można nadal podyskutować,ale to w osobnym temacie,ten niech służy tylko do oddania głosów
TERMIN ODDANIA GŁOSÓW - 31.12.22 roku
WYNIKI BEDĄ 1.01.23 bądź 2.01.23 roku