No tak krycie. Miałbym dla ciebie jeszcze jedna małą rade. Otoz zacznij robic ramkiunojedrzej pisze:Wielkie dzięki za rade , napewno wezme ją do siebie , trzęsą mi sie ręce przy takich czynnościach jak używanie gumki - dlatego wyszedł taki kanciaty BaptistaRoRo pisze: Jak na poczatek to całkiem schludnie ci wychodzi. Nad Baptista popracuj troche gumka bo masz strasznie poszarpane brzegi ...
POZDRO
PS. odpowiednik angielskiego Opacity to polskie Krycie
edit ---> stroke
W przypadku twojego siga przy herbie zbedna jest ta białą otoczka. Na twoim miejscu bym ja usunal. Bez niej bedzie lepiej wygladac. Uwierz mi na słowo
POZDRO
Masz po prawej stronie palete layers. Kliknij na obrazek pierwszy od lewej taki przedstawiajacy dwa prostokaty. Zrobi ci sie nowa wartstwa. Zrob dwie warstwy. Zaznacz te peirwsza i skopiuj do obrazka moj sig. Potem kliknij na druga warstwe i daj moj avatar. Jak juz to zrobisz kliknij podwojnie na warstwe z avatarem i poszukaj polac OPACITY. Zmniejszajac i zwiekszajac to OPACITY mozesz bawic sie przezroczystosciaRTS pisze:sorry że twoje użyłem ale to dla spróby
http://img145.imageshack.us/img145/821/dgfd6ja.png
popatrz nie jak ja to mam
zrobić krok
po korku co mam wciskać bo nie kapuje
POWODZENIA i POZDRO