Inter Mediolan (zbiorczy)

Awatar użytkownika
Rom$on
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład
Reputacja: 0

Post autor: Rom$on » 14 sie 2005, 20:41

Mój Skład wyglądałby tak:

Zaczynamy od ataku;)

Adriano == Martins

Tutaj nikt nie ma wątpliwości. Ten duet może się okazać najlepszym w serie A. I jestem skłonny powiedzieć, że napewno!

Pomcnicy:

Recoba================================Stanković

Ci dwaj boczni pomocnicy grają rewelacyjnie. Boski Alvaro świetnie drybluje i ma bardzo dobre dośrodkowanie. Natomiast Dejan jest znakomitym technikiem. Potrafi zakręcać niezłe rogale i napewno poradzi sobie na prawej flance. Dodatkowo też potrafi wkręcić w ziemie rywali!!

Defensywni pomocnicy:

=============Veron=========Pizarro============

Słynny Juan Sebastian Veron, który zostawia sporo zdrowia na boisku. Biega od ofensywy do defensywy. Nawet jak ma słabszy mecz to biega do ostatniej minuty! A Pizarro - objawienie zeszłego sezonu i napewno zajebiste wzocnienie składu. Poprawi napewno znacznie środek pola w Interze. Ten duet będzie rywalizował z Emerson-Vieira o miano najlepszego!!

Obrona:

Solari==================================J. Zanetti

SOlari prosto z Realu. Świetnie grający ofensywnie obrońca. Potrafi pomieszać się jak gówno w przeręblu i strzelić bramkę a w dodatku jest naprawdę dobrym defenzorem, a o Javierze chyba nie muszę pisać. Świetny prawy obrońca i odwieczny kapitaN!!

Stoperzy:

==============Cordoba========Samuel===========

Cordoba to według mnie najlepszy obrońca Serie A zeszłęgo sezonu. Czyści tyły jak chce, a teraz pora na pobódkę Samuela. MOże to być najplepszy duet stoperów!!

Bramka:

Julio Cesar!!
W tej chwili jest w świetnej formi i jest znacznie lepszy od Toldo!

Tyle ode mnie!

Wróć do „Włochy”