Re: ROCK i gitarowe brzmienia

Awatar użytkownika
Morrow
Administrator
Administrator
Reputacja: 2053

Re: ROCK i gitarowe brzmienia

Post autor: Morrow » 05 gru 2015, 11:50

Nie wiem czemu zniknął post janopa.

Wracając jednak do jego treści (krytyka zestawu do głosowania do Topu), ja sam znalazłbym na szybko minimum kilkadziesiąt kapel czy kawałków, które moim zdaniem musiałyby znaleźć się na takiej liście do głosowania a ich brakuje. Zresztą, były konsultacje co do zestawu do głosowania, co prawda nieoficjalne ale słuchacze poprzez forumlp3 zgłaszali swoje propozycje do zestawu. Jednocześnie piosenki, które otrzymywały najmniej głosów były z zestawu usuwane.

Nie oszukujmy się, wszystkim się nigdy nie dogodzi. To jest rzecz subiektywna co się komu podoba, zawsze coś będzie za wysoko a coś za nisko, coś będzie na wyrost a czegoś będzie brakowało. To nie jest jakiś wiążący plebiscyt tylko konkurs popularności najbardziej znanych piosenek z szeroko rozumianego rocka i jego wariacji. Jak dla mnie w dobie tego badziewia, którym zalewają nas popularne w ostatnich latach stacje radiowe taki konkurs piękności raz w roku to naprawdę fajna sprawa i nie przeszkadza mi słuchanie oklepanych kawałków bo, jak wcześniej pisałem, jakoś tego dnia brzmią w radio inaczej i lepiej.

Wróć do „Kultura, polityka, wydarzenia”