Ależ głupoty. Jak budujesz zespół, to zawsze cierpi na tym wynik. LVG robi to za długo - ok tu zgoda. Ale nie wypisuj tu takich bzdur, że:piotrcies pisze: I mało mnie interesuje, że stawia na młodzież. Tzn. dobrze, żeby klub zachował swoją tożsamość budowaną przez lata, ale nie mają prawa na tym cierpieć wyniki, bo po to buduje się zespół. Dlatego też dla mnie Carlo >>> Luj i jeśli jest możliwość takiej wymiany, trzeba brać z pocałowaniem ręki.
bo zachowujesz się jak rozwydrzone dziecko, któremu już się znudziła jedna zabawka i chce drugą.piotrcies pisze: Dlatego też dla mnie Carlo >>> Luj i jeśli jest możliwość takiej wymiany, trzeba brać z pocałowaniem ręki.
League pisze:Imho czas pokazał że sprzedaż Hernandeza za marne 10 mln to był błąd, kasa niepotrzebna a jego piłka zawsze szuka, nie byłoby pustych gadek że jak Rooney wypada i Herrera też to nie ma kto grać, bramkostrzelny napastnik zawsze przydatn
Fakty są takie, że utrzymujemy 4 miejsce w lidze i mamy bardzo niewielką stratę do lidera. Cała liga gra w kratkę i korzystają na tym zespoły, które są zazwyczaj w ogonie tabeli. Dowodzi to tego, że pieniądze nie grają i bardzo mnie to cieszy. Natomiast wywalanie na święta LVG i zmiana trenera na Carlo, to jest kpina i wyraz kompletnego niezrozumienia. Pamiętam jak wszyscy jednym ciągiem masturbowali się w tym wątku na myśl o tym, że Holender na tacy po MŚ przybędzie ratować United po Moyesie. Ci sami dzisiaj płaczą i już chcieliby kolejnego trenera. Nie wierzę, że zarząd zwolni LVG. Nie ma innej opcji, niż cierpliwie patrzeć i pamiętać, z jakim człowiekiem na stołku mamy do czynienia. I przy okazji, że facet miał jaja by podejmować słuszne decyzje jeśli chodzi o wietrzenie szatni. Jedyny Welbeck to był strzał w kolano. Cziczarito to piłkarz, którego darze ogromną sympatią, ale Levekusen to jego maksymalny poziom. W PL wyglądał śmiesznie i nie miał przyszłości (ani przeszłości). Przez większość przemawia hipokryzja i histeria, więc proponuje wylać sobie na głowę kubeł zimnej wody albo rozpocząć nową karierę w FMa żeby dać upust wyobraźni.
Manchester nie ma stylu, nie podoba mi się jego gra, nie podoba mi się że ciągle łapiemy kontuzje, ale wiem że jesteśmy w trakcie ogromnej przebudowy i wiedzą to także kibice na zagranicznych forach. Tylko w tym kurniku jakieś gdakanie jakbyśmy mieli spaść z ligi.
4 MIEJSCE W LIDZE - 3 pkt przewagi nad 5. Nadal liczymy się w walce o majstra.
Ps. Jak ktoś wczoraj oglądał mecz na livescore, to polecam zobaczyć jakim składem wyszliśmy i że gdyby nie Boruc mecz można by wygrać.