Opisz poprzednika

Awatar użytkownika
cloner
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 8204
Kontakt:

Post autor: cloner » 15 sie 2005, 13:14

Krzysztof Jarzyna pisze:aha i nie lubi dzieci poniżej 15 lat, co ma swoje plusy, bo w "razie czego" nie bedzie scigany przez prokurature (art.200 KK - polecam :lol: ). a jego antypatia bierze sie pewnie tez z tego, ze sam niedawno byl 15latkiem :lol: :lol:
ten Twoj text jest thebest :D:D
a tak wogole to ym 15latkiem bylem troszke dawniej niz "niedawno" :D

KRZYSZTOF JARZYNA - dorosly kibic Widzewa :) ma swoje poglady, swoje racje, i lubi dyskutowac z innymi :) to bardzo cieszy, zawsze kulturalny, mlody stazem, ale juz wiem, ze bardzo inteligentny facet :!:

DOSMEN - kibic BVB, swoimi textami wyglada na niewiele lat :D nie pisze zbyt dlugawych postow (takie odnioslem wrazenie) :D

FRIK23 - postac legenda (poprzednie wcielenie) :D:D, nie wiem czy postac in plus, czy in minus :? jedno wiadomo = wielki kibic REALU M. :) i chyba Widzewa (jesli dobrze pamietam), mozna z nim podyskutowac na rozne tematy :)

FIELDY - hmm, slucha ostrej muzyki :) lubi Korna :) ciekaw jestem czy lubi tez LimpBizkit :) skoro slucha takiej muzyki to do dzieci go zaliczyc nie mozna :D pisze dosc inteligentne posty :) jest z Poznania :D
nazwalbym go chorzysta :D:D (joke, of course )ale nie chce WP :D:D

TOMUSMC - kibic wielkiej trojcy - SLASK, WISLA, LECHIA :D
nie lubie tych klubow, ale .... wielki szacunek dla Tomusa :) najlepszy z moderatorow :) zapewne w moim wieku :D (+- 1y.) :)

Wróć do „Gry Forumowe”