Re: Plebiscyt Forumowy 2015

Awatar użytkownika
Kluchman
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 2266
Kontakt:

Re: Plebiscyt Forumowy 2015

Post autor: Kluchman » 17 gru 2015, 19:29

1. Najbardziej wartościowy forumowicz (MVP) - Trudno powiedzieć. Doceniam weteranów, którzy są tutaj dłużej ode mnie i wciąż są aktywni, ale trudno wyróżnić kogoś konkretnego kosztem reszty.
2. Debiut roku (Rookie Challenge ) - Nikt nie zapadł mi w pamięć.
3. Najsłabsze ogniwo forum - Każdy coś wnosi.
4. Największy piłkarski znawca - Nie ma chyba osoby, która byłaby specjalistą od więcej niż jednej ligi. Wyróżnię doktorka za to, że ma największa pasję, nawet jeśli czasami niebezpiecznie graniczy ona z pedofilią.
5. Forumowicz, którego chciałbyś poznać - Mogę poznać każdego albo nikogo. Z każdym mógłbym napić się piwa, ale nie zależy mi na tym, by zrobić to z kimś konkretnym.
6. Największy dowcipniś - Chlopaczek może napisać jednego posta na miesiąc a i tak będzie najbardziej dowcipny.
7. Kogo najbardziej Ci brakuje na forum? - Wszystkich tych, którzy mają więcej niż 1000 postów i przestali się udzielać.
8. Największy dziwak - Nawet jeśli kilka osób zasługuje na nominację, to tutaj kaczy zawsze będzie poza konkurencją. Nawet jeśli napisze jednego posta na pół roku.
9. Najlepszy mod - Dajcie mi dostęp do tematów, w których udzielają się tylko członkowie Grupy Trzymającej Władzę to powiem, który jest najlepszy. Inaczej nie poznam toku myślenia i podejmowania decyzji u poszczególnych osób. To co się dzieje oficjalnie po ustaleniach nie jest wystarczającą przesłanką do wyróżnienia.
10. Najlepszy typer - Nie śledzę bukmacherki.
11. Najlepszy avatar - Nowy avek FRYDERYKA SZOPENA jest ciekawy. Nie widziałem wcześniej tego zdjęcia.
12. Wydarzenie roku na forum - Zaciekła walka pewnej grupy użytkowników o otworzenie tematu politycznego, rozterki miłosne użytkowników.
13. Kto poczynił największy postęp - FRYDERYK SZOPEN za znaczący spadek ilości hejterstwa, futbolowa za to, że znów regularnie się udziela (patrz punkty 1 i 7).

Wróć do „Plebiscyty i rankingi”