2. Debiut roku (Rookie Challenge ) - nie odnotowałem.
3. Najsłabsze ogniwo forum - Najtrudniejsza kategoria, bo wzbudza najwięcej emocji. Niestety duża część z nich była bezpośrednio skierowana do mnie, więc też wskażę bez opisu te osoby, które atakowały mnie najmocniej: Kamil232, MazurXIII i arek_ahig.
4. Największy piłkarski znawca - Uznałem, że nie chcę powtarzać głosów między tą kategorią a MVP, więc: Cement i janop za zainteresowanie mniej popularnymi ligami. Do tego grona dołącza Sammyy, bo często się łapałem na tym, że jego posty dają mi nowe informacje.
5. Forumowicz, którego chciałbyś poznać - Doctore bo by mnie przepił, Chłopaczek, bo by mógł mnie przegadać i red85 bo z rozmowy wyszedłbym pewnie inaczej patrząc na United.
6. Największy dowcipniś - Chłopaczek.
7. Kogo najbardziej Ci brakuje na forum?- nie jestem obecny we wszystkich tematach, więc miałbym problem z tym opisem.
8. Największy dziwak - nie wiem czemu odbiera się tę kategorię jako negatywną, ot, po prostu pewne osoby na różne sposoby mnie zaskakują: kaczy, Carbon i rekinho.
9. Najlepszy mod - nie podejmę się, z tych samych powodów co Kluchman.
10. Najlepszy typer - nie wiem.
11. Najlepszy avatar - za Bendera - League.
12. Wydarzenie roku na forum - rozterki sercowe w Domku i polityka, czyli nie będę tu zbyt oryginalny
13. Kto poczynił największy postęp - zdecydowanie Freyderyk Szopen, bo kiedyś go kojarzyłem tylko z hejtem, a teraz często po prostu wrzuca inne spojrzenie na sprawę.