Kolejna podróż do ukochanych Włoch, czy Chorwacji oraz pierwsze wizyty w takich krajach jak BiH, Czarnogóra, Rumunia(służbowo), czy Litwa (służbowo). Większość nie za bardzo planowana, a na pewno nie tak jak w roku poprzednim, gdzie dwutygodniową wyprawę po Włoszech miałem zaplanowaną od kilku miesięcy
- finanse
Zaoszczędziłem więcej niż zakładałem. Biorąc pod uwagę fakt, że wypadu na Bałkany w ogóle nie planowałem w moim budżecie na 2015 rok, to wyszło zaskakująco dobrze. Praca po godzinach robi swoje - złapałem nowe kontakty, przyszło kilka fajnych zleceń, a w dodatku zacząłem na poważnie obsługiwać dość poczytną stronę, która dzięki wspólnym działaniom zwiększyła swoje dochody o kilkaset procent.
- praca
Czuję się już trochę wypalony. Kilka dobrych lat w tej samej firmie robi swoje. Zastanawiałem się nawet nad szukaniem czegoś nowego, ale obecnie zostałem wysłany na dość ciekawe i drogie szkolenie, więc...zobaczymy
- życie osobiste
Kolejny mega rok z tą samą kobietą. Oby kolejny był podobny
- inne
W końcu zobaczyłem moją ulubioną kapelę na żywo. Wprawdzie doszło do tego trochę później niż zakładałem, ale cóż...Miało być na wembley (bilety już były zakupione, ale wokalista złamał nogę jakiś tydzień przed koncertem)