Reprezentacja Polski (zbiorczy)

Bayer Fan
Trampkarz
Trampkarz
Reputacja: 0

Post autor: Bayer Fan » 15 sie 2005, 20:00

Rzeczywiscie gra Kosowskiegoirytuje.Według mnie powinien sobie dać spokój na jakis czas z Reprezentacja,dopuki nei znajdzie sobie nowego klubu w którym bedzie podstawowym zawodnikiem.Tak będzie lepiej dla Niego i dla całej kadry,lepiej nich gra Zieńczuk za niego.On zasługuje na powołanie.
serek408 pisze:Zurawski - 3= kilka niezlych podan. Wracal i rozgrywal
Myśle,ze jesli Janas wpuscił by go wczesniej,a najlepiej od poczatku drugiej połowy,nie byłoby takiej nerwówki.Maciek w miare uporzadkował gre,popisał sie dwoma ładnymi podaniami,których nie umiał wykorzystać równie bezbarwny jak np.Kosowski Mila.
Niggaz pisze:Ten gol Rasiaka może być paradoksalnie tragiczny w skutkach. W takiej sytuacji nic już może nie powstrzymać Janasa przed ciągłym stosowaniem swojej taktyczno-strategicznej zagrywki czyli wystawianiem Grzegorza
Zgadzam sie z Tobą,ale wydaje mi sie,ze Janas powołałby Grześka na wrzesniowe mecze EMŚ bez wzgledu czy strzelił dzis gola czy nie.
maly_1236 pisze:Kosowski juz dawno powinien w kadrze nie grac. Nie wiem co on tam robil na boisku, widac po nim bylo, ze za wszelka cene chce tam zdobyc bramke i spierniczyl taka ladna sytuacje gdzie moglo byc 4-2 i praktycznie po meczu.
Nie tylko dzis.Kosa podobnie zachował sie w lutowym meczu z Białorusia i czerwcowym o punkty z Azerbejdżanem w Baku.

Wróć do „Polska”