Opisz poprzednika

Awatar użytkownika
Mentor
Zajebiaszczo
Reputacja: 18

Post autor: Mentor » 15 sie 2005, 20:03

Widzę, że temat naprawdę ciekawy ale mógłby być jeszcze lepsze gdyby nie ten cały bajzel jaki w nim panuje :roll: Każdy chyba chce coś tutaj napisać i panuje totalny chaos. Zasada, że opisujemy poprzednika już dawno przestała obowiązywać :roll: Poza niektóre opisy pozostawiają wiele do życzenia. Wygląda to czasem tak jakby niektórzy pisali tylko po to aby ktoś opisał ich zaraz.

Rossi
Forumowy łowca talentów :wink: Dysponuje pokaźną wiedzą o piłce, nieźle operuje słowem pisanym, z reguły bezkonfliktowy, z poczuciem humoru. Ma już całkiem sporo postów ale najważniejsze, że przytałaczająca większość z nich to posty konstruktywne i jak najbardziej na temat. Ostatnio został nagrodzony jakimiś ostrzeżeniami ale to pewnie drobne przewinienia. IMHO bardzo pozytywna postać.

Teraz ciekaw jestem ile postów przybyło od czasu kiedy ja pisałem swój :roll: Jeżeli ktoś ma zamiar pisać coś na mój temat to może niech to nie będzie jedno słowo bo nie o to chodzi chyba w tej zabawie. Nie bójcie się pisać co naprawdę myślicie. Dobrze znoszę krytykę :wink:

Wróć do „Gry Forumowe”