Re: Plebiscyt Forumowy 2015

Awatar użytkownika
metol
Kapitan
Kapitan
Reputacja: 3
Kibicuję: Everton
Kontakt:

Re: Plebiscyt Forumowy 2015

Post autor: metol » 28 gru 2015, 21:42

Witam :witam:

Na wstępię chciałem przeprosić za wszystkie literówki w nickach jakie zrobię, ale piszę z głowy poganiany przez nadgorliwych użytkowników. To nie wyraz braku szacunku... tylko lenistwa. :whistle:

1. Najbardziej wartościowy forumowicz (MVP) - zwyczajowo już chyba Morrow, fieldy i chyba trzeba wyróżnić piotrciesa
2. Debiut roku (Rookie Challenge ) - nie wiem, nie wypowiadam się
3. Najsłabsze ogniwo forum - pas
4. Największy piłkarski znawca - Morrow, fieldy, niech będzie Dr Football za tę piłkarską pedofilię
5. Forumowicz, którego chciałbyś poznać - hmh chyba fieldy, Morrow, chłopaczek
6. Największy dowcipniś - Chłopaczek, pws, ubek
7. Kogo najbardziej Ci brakuje na forum?- pws, Chłopaczek, jeszcze kilku starych użytkowników, ale że miejsce na jednego to sobie daruję. Ale pamiętamy!
8. Największy dziwak - przychodzi mi na myśl jako pierwszy Carbon, a w pozytywnym sensie: blackmore, Dr Football,
9. Najlepszy mod - nie wiem w sumie, nie miewam z nimi większych styczności. Strzelam, że fieldy
10. Najlepszy typer - nie mam zielonego
11. Najlepszy avatar - RealFan, fieldy
12. Wydarzenie roku na forum - wojna w tematach politycznych, kącik złamanych serc
13. Kto poczynił największy postęp - nie żeby nie był wcześniej widoczny lub szczególnie się poprawił, ale blackmore wyrasta na jednego z bardziej aktywnych użytkowników w moich oczach.

Wróć do „Plebiscyty i rankingi”