2. Debiut roku (Rookie Challenge ) - Fekalia, data rejestracji może nie 2015, ale świetny powrót i rzeczowa wiedza,
3. Najsłabsze ogniwo forum - League, nie czaje typa,
4. Największy piłkarski znawca - Fekalia
5. Forumowicz, którego chciałbyś poznać - rekona, chyba dlatego, że kojarzę go ze Ślizgu i mieszka niedaleko,
6. Największy dowcipniś - wszyscy spięci jak na studniówce przed polonezem, ciężko kogokolwiek wymienić,
7. Kogo najbardziej Ci brakuje na forum? - raczej czego, rzeczowego portalu, albo usunięcia tego portalu i rozbudowania forum czyli brakuje mi tak na prawdę osób/osoby, które nakierowałyby to forum na dobrą drogę, jest to jedyne forum piłkarskie na którym siedzę i uważam, że stoi na dość wysokim poziomie, przede wszystkim w tematach około włoskich widzę poziom o wiele wyższy niż na forach poświęconych Juve.
8. Największy dziwak - Dr Football, w tym kontekście pozytywnym, a nie negatywnym,
9. Najlepszy mod - żaden mi nie zaszedł za skórę, więc ciężko z tych złych wybrać najlepszego, wszyscy ok, jak dobry arbiter, przerywa grę tylko wtedy kiedy nie gramy fair,
10. Najlepszy typer -
11. Najlepszy avatar - idąc tokiem rozumowania świetnego napastnika jakim jest Zlatan. Ja, wloski
12. Wydarzenie roku na forum - setny upadek strony głównej i portalu,
13. Kto poczynił największy postęp - Szopen