Re: FIFA Ultimate Team

Awatar użytkownika
emski
Kapitan
Kapitan
Reputacja: 530

Re: FIFA Ultimate Team

Post autor: emski » 30 gru 2015, 22:01

Ja mam za sobą już ponad 40 sezonów, na razie jeden raz udało mi się wygrać 1. ligę. A tak to bujam się między 1 a 2 ligą, w zależności jaka forma i jak bardzo handicap daje w dupę.

Od dłuższego czasu gram takim składem http://www.futbin.com/16/squad/159786 Oprócz tych zawodników mam jeszczcze:
Kovacica jako zmiennika Pereza
Danilo jako zmiennika Carvajala
Mathieu jako zmiennika Laporte.

W czasie TOTY na 100% kupuję Bale'a, a jak zostanie mi wystarczająco kasy to SIF Kononplyanka, który wygląda na potwora.

Przy okazji mały tip, który oczywiście nie musi odpalić :D W połowie lutego będą miały miejsce Winter upgrades. Jak wiadomo przy tej okazji ratingi zwykłych kart nie zostaną podniesione, ale IFów już tak. W związku z tym w czasie TOTY warto rozejrzeć się za zawodnikami, którzy dostali już IFy i na pewno dostaną też upgrade, ponieważ a) można taniej kupić piłkarza, który za miesiąc będzie lepszy b) można zarobić łatwą kasę (chyba :D).
Moje pewniaki wymyślone na szybko:
Keylor - ja jego na bank kupuję, bo po jego IF będzie co najmniej tak dobry jak Alves, a chcę zrobić jedenastkę Realu
Mahrez
Douglas Costa
Bellerin - ale tu nie wiadomo jak zachowa się jego cena, bo przeskoczy ze srebrnej karty na złotą
Martial
Higuain

Jak ktoś ma kasę to można przemyśleć temat i zaryzykować ;)

Wróć do „Gry Forumowe”