Masz racje, tez sie zgadzam, ze jako srodkowy obronca moglby sie przydac (z lawki oczywiscie). tylko nie wiem, czy zauwazyliscie, ale nasz wspanialy selekcjoner, chyba chce odkryc w Levandinho ciag na bramke i zmysl playmakera. nie wiem ile ten czlowiek zagral meczow w reprezentacji, ale moge sie zalozyc, ze jako srodkowy obronca to chyba zadnego. dlatego obecnie "Lewandowski - reprezentacja" jest rownoznaczne z "Lewandowski - srodek pomocy", a to sie nie ma prawa sprawdzic. a szczerze mowic nie wierze, zeby to sie nagle zmienilo, dlatego lepiej niech ta reprezentacja gra bez tego brazylijczyka z polskim paszportem.fanfci18 pisze:Co do Lewandowskiego to po głebszym zastanowieniu sie dochodze do wniosku ze jest przydatny dla drużyny.Gdyby był tak słaby jak sie o nim mowi to nie grałby w Szachtarze.Wydaje mi sie ze moze sie przydac jako zawodnik wchodzacy z ławki i broniący wyniku.Przy takim rywalu jak Walia(mam na mysli ich brutalna gre) moze sie przydac.A przy krótkiej ławce jeśli chodzi o środkowych obrońców.
Lewandowski - obronca => TAK, Lewandowski - pomocnik =>NIE