hehehe, tu sie niezle usmialempiwus pisze:Kosowski [...] Jego dośrodkowania to czysta loteria, albo w trybuny albo komuś na głowę,
hmm, moze nie full, ale sporo, jednakze ja wymagam od kazdego pomocnika powrotu i bronienia sie, bo gdy gramy np. z Serbia (dosc mocny przeciwnik) to potrzebny jest kolejny zawodnik z tylupiwus pisze:Szymkowiak [...] Jak na pomocnka to chyba full servis, bo bronienia od niego nie wymagamy?
ocztywisciepiwus pisze:O widzę, że jak pisałem tego posta, to Cloner zdążył juz wyciągnąć Kałużnego z kapelusza . Czekamy na więcej
no wreszcieKrzysztof Jarzyna pisze:To znaczy, ze wg Ciebie powinni grac dwoma defensywnymi pomocnikami?
wystarczy, ze przypomne dwa piekne zwyciestwa nad Serbia oraz Wlochami jakies 2 lata temu (pamietacie to jeszcze ?)
hmm, kika dobrych bylo, ale reszta to fakt, przecietneKrzysztof Jarzyna pisze:a pokaz mi jeden(!) dobry mecz w reprezentacji Radomskiego... nie ma takiego
ale teraz najwazniejsze, po co powolywac Mile, skoro on jest tylko zmiennikiem Radomskiego w Austrii Wieden
hmm, wytlumaczylem kilka wersow wyzejKrzysztof Jarzyna pisze:a Kaluzny? jak dla mnie to na obecna chwile jest pomylka.
no wg mnie w destrukcji lepszy jest np. Lewandowski i ma o wiele mocniejsze uderzenie z dystansuKrzysztof Jarzyna pisze:Sobolewski jest swietny w destrukcji, a jak potrzeba to i uderzy z dystansu
no niefanfci18 pisze:Co do Lewandowskiego to po głebszym zastanowieniu sie dochodze do wniosku ze jest przydatny dla drużyny.Gdyby był tak słaby jak sie o nim mowi to nie grałby w Szachtarze
baaardzo dobre stwierdzeniefanfci18 pisze:Wracając do Rasiaka jest to troche taki nasz John Hartson.W każde innej lidze poza ligami brytyjskimi nie sprawdziłby sie.Słabo gra nogami ale głowa gra dobrze a Rasiak w kadrze jest troche tak jak Żuraw w Celticu(doopoki sie nie przyzwyczaji)bezuzyteczny w tym systemie.
Rasiak gra przecietnie w Polskiej reprezentacji, a nadal dostaje powolania (bo swieci w klubie)
Zurawski gra slabo w Celticu, a trener nadal na niego stawia (bo dobrze gra w reprezentacji)
Kosowski w 1.skladziemark_p pisze:Kosowski i Szymkowiak powinni grać w pierwszym
moim zdaniem Kosowski to bardzo wielki talent
a to że teraz gra troszkę słabiej
to nie ma co się dziwić, przecież on wogle nie gra w meczach
wielki talent
to co on robi na trybunach druzyny, ktora ledwo sie utrzymuje w bundeslidze
i do ostatniego zdania : skoro nie gra w lidze, to po co jest powolywany do kadry ?!
jest bardzo potrzebny, ale jesli chcesz, zeby strzelal bramki to musi grac w wyjsciowym skladziemark_p pisze:co do Rasiaka, taki zawodnik też jest potrzebny w kadrze, i jedną połowę przynajmniej w meczach powinien zaliczać
qrdemark_p pisze:ja bym proponował zagrać 3 nominalnymi napastnikami, z tym że Rasiak i Franek wysunięci
a Żurawski trochę za nimi, Maciek lubi troszkę rozegrać, i się cofnąć więc mu by to pasowało
to byłoby dobre rozwiązanie myśle
brawa dla tego Pana
mysle, ze mozna by tak kiedys zagrac
no wybacz, ale dzieciak nie widzial zadnej bramki Rasiak noga, no to mnie to maxymalnie rozbawilomark_p pisze:jakaś kultura wypowiedzi obowiązujecloner pisze:skad Ty sie qrde wziales dzieciak
ja tez sie ciesze, ze Ty selekcjonerem nie jestesserek408 pisze:Jak ja sie ciesze , ze Cloner nie jest selekcjonerem - bez urazy.
Brozek dopiero zaczyna szalecserek408 pisze:Pozatym sa Pawel Brozek , Niedzielan (slaby w grze glawa) i byc moze Olisadebe , ale na niego zbytnio nie licze.
Niedzielan gra slabo glowa, ale jest najszybszy z wszystkich napastnikow
dlatego Niedzielan tak dobrze gra z Rasiakiem (wysoki + szybki)
A Olisadebe, hmm, tez licze na jego powrot, trzeba sprawdzic jego umiejetnosci
hmm, tu sie troche zdziwilem, za bardzo nie kumam o co Ci moze chodzicserek408 pisze: Rasiak jest potrzebny do jednego planu . Postraszyc swoim wzrostem Walie , Austrie i Anglie, pozniej mozna mu podziekowac
przeciez Austria gra calkiem inaczej anizeli Walia czy Anglia
Rasiak jest baardzo przydatny w meczach z "wyspiarzami" i z nimi powinien grac na 100%
pozdrawiam wszystkich