R jak Rasiak

Awatar użytkownika
cloner
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 8802
Kontakt:

Post autor: cloner » 16 sie 2005, 12:47

Sorry, ze tak dlugo nie odpowiadalem ;) ale juz sie biore powoli za to :
piwus pisze:Kosowski [...] Jego dośrodkowania to czysta loteria, albo w trybuny albo komuś na głowę,
hehehe, tu sie niezle usmialem :D:D to prawda :D:D czysta loteria :D:D

piwus pisze:Szymkowiak [...] Jak na pomocnka to chyba full servis, bo bronienia od niego nie wymagamy?
hmm, moze nie full, ale sporo, jednakze ja wymagam od kazdego pomocnika powrotu i bronienia sie, bo gdy gramy np. z Serbia (dosc mocny przeciwnik) to potrzebny jest kolejny zawodnik z tylu :!:

piwus pisze:O widzę, że jak pisałem tego posta, to Cloner zdążył juz wyciągnąć Kałużnego z kapelusza . Czekamy na więcej
ocztywiscie :) jest to moj ulubieniec :) .... ale napisalem, tylko jesli zmieni klub na troche lepszy, bo LR Ahlen to nie jest jego szczyt mozliwosci :!:

Krzysztof Jarzyna pisze:To znaczy, ze wg Ciebie powinni grac dwoma defensywnymi pomocnikami?
no wreszcie :) ktos to pojal :)
wystarczy, ze przypomne dwa piekne zwyciestwa nad Serbia oraz Wlochami jakies 2 lata temu (pamietacie to jeszcze ?)

Krzysztof Jarzyna pisze:a pokaz mi jeden(!) dobry mecz w reprezentacji Radomskiego... nie ma takiego
hmm, kika dobrych bylo, ale reszta to fakt, przecietne :!:
ale teraz najwazniejsze, po co powolywac Mile, skoro on jest tylko zmiennikiem Radomskiego w Austrii Wieden :!:

Krzysztof Jarzyna pisze:a Kaluzny? jak dla mnie to na obecna chwile jest pomylka.
hmm, wytlumaczylem kilka wersow wyzej :)

Krzysztof Jarzyna pisze:Sobolewski jest swietny w destrukcji, a jak potrzeba to i uderzy z dystansu
no wg mnie w destrukcji lepszy jest np. Lewandowski i ma o wiele mocniejsze uderzenie z dystansu :)

fanfci18 pisze:Co do Lewandowskiego to po głebszym zastanowieniu sie dochodze do wniosku ze jest przydatny dla drużyny.Gdyby był tak słaby jak sie o nim mowi to nie grałby w Szachtarze
no nie :D chyba 1.osoba, ktora powaznie przemyslala "za" i "przeciw" i doszla do wniosku, ze jednak Lewandowski jest przydatny w Polskiej reprezentacji :)

fanfci18 pisze:Wracając do Rasiaka jest to troche taki nasz John Hartson.W każde innej lidze poza ligami brytyjskimi nie sprawdziłby sie.Słabo gra nogami ale głowa gra dobrze a Rasiak w kadrze jest troche tak jak Żuraw w Celticu(doopoki sie nie przyzwyczaji)bezuzyteczny w tym systemie.
baaardzo dobre stwierdzenie :!:
Rasiak gra przecietnie w Polskiej reprezentacji, a nadal dostaje powolania (bo swieci w klubie) :!:
Zurawski gra slabo w Celticu, a trener nadal na niego stawia (bo dobrze gra w reprezentacji) :!:

mark_p pisze:Kosowski i Szymkowiak powinni grać w pierwszym
moim zdaniem Kosowski to bardzo wielki talent
a to że teraz gra troszkę słabiej
to nie ma co się dziwić, przecież on wogle nie gra w meczach
Kosowski w 1.skladzie :lol: :lol: :lol:
wielki talent :lol: :lol: :lol:
to co on robi na trybunach druzyny, ktora ledwo sie utrzymuje w bundeslidze :lol: :lol: :lol:

i do ostatniego zdania : skoro nie gra w lidze, to po co jest powolywany do kadry ?!

mark_p pisze:co do Rasiaka, taki zawodnik też jest potrzebny w kadrze, i jedną połowę przynajmniej w meczach powinien zaliczać
jest bardzo potrzebny, ale jesli chcesz, zeby strzelal bramki to musi grac w wyjsciowym skladzie :) bo wydaje mi sie, ze Rasiak jesli wchodzi z lawki rezerwowych to wtedy jest zagubiony na boisku, ale jesli zaczyna od 1.minuty - to wtedy mu gra wychodzi o niebo lepiej :)

mark_p pisze:ja bym proponował zagrać 3 nominalnymi napastnikami, z tym że Rasiak i Franek wysunięci
a Żurawski trochę za nimi, Maciek lubi troszkę rozegrać, i się cofnąć więc mu by to pasowało
to byłoby dobre rozwiązanie myśle
qrde :) pierwsze kompromisowe wyjscie :)
brawa dla tego Pana :):):)
mysle, ze mozna by tak kiedys zagrac :) ciekaw jestem wyniku ;)

mark_p pisze:
cloner pisze:skad Ty sie qrde wziales dzieciak
jakaś kultura wypowiedzi obowiązuje
no wybacz, ale dzieciak nie widzial zadnej bramki Rasiak noga, no to mnie to maxymalnie rozbawilo :lol: :lol:

serek408 pisze:Jak ja sie ciesze , ze Cloner nie jest selekcjonerem - bez urazy.
ja tez sie ciesze, ze Ty selekcjonerem nie jestes :D

serek408 pisze:Pozatym sa Pawel Brozek , Niedzielan (slaby w grze glawa) i byc moze Olisadebe , ale na niego zbytnio nie licze.
Brozek dopiero zaczyna szalec :D, jak bedzie szalal tak przez cala runde, to mozna go sprawdzic :)
Niedzielan gra slabo glowa, ale jest najszybszy z wszystkich napastnikow :!: (oczywiscie chodzi mi o Polakow)
dlatego Niedzielan tak dobrze gra z Rasiakiem (wysoki + szybki) :!:
A Olisadebe, hmm, tez licze na jego powrot, trzeba sprawdzic jego umiejetnosci :)

serek408 pisze: Rasiak jest potrzebny do jednego planu . Postraszyc swoim wzrostem Walie , Austrie i Anglie, pozniej mozna mu podziekowac
hmm, tu sie troche zdziwilem, za bardzo nie kumam o co Ci moze chodzic :D
przeciez Austria gra calkiem inaczej anizeli Walia czy Anglia :!:
Rasiak jest baardzo przydatny w meczach z "wyspiarzami" i z nimi powinien grac na 100% :)

pozdrawiam wszystkich

Wróć do „Polska”