R jak Rasiak

Awatar użytkownika
bagg
Bianconero
Reputacja: 43

Post autor: bagg » 16 sie 2005, 13:24

cloner pisze:
bagg pisze:Nie wiem czemu się wszyscy tak Rasiaka uczepili :lol: przecież on jest w swoim klubie najjaśniejszą(pewnie go wypoleroowali) gwiazdą(drewnianą ale to są szczegóły) to nie jest wina Grzesia, że Wujka Listkiewicza nie stać na jakiś środek chemiczny, żeby również w reprezentacji Rasialdo błyszczał :lol:
Jest on pniem Polskiej Reprezy dla mnie. Bez niego nie byłoby tylu osób na stadionach :!: To jest żywa legenda :!: Polak, który zdobył Anglię :!: trochę szacunku dla tego pnia...ooo przepraszam pana :lol:
skoro Ty sie mozesz nabijac z Rasiaka, to ja sie ponabijam z Ciebie :lol:
przeciez Ty jestes najlepiej wiedzacym kibicem, wiesz lepiej anizeli Janas :D:D (szkoda, ze to Ty nie jestes trenerem) :D, ale to nie Twoja wina, ze PZPN Cie jeszcze nie zauwazyl :D po prostu jestes tak skromny, ze sam sie nie zglosisz :D:D
ale jakos bez Ciebie reprezentacja sobie poradzi :D skoro potrafili dwukrotnie wygrac z Serbia, raz z Wlochami, z Austria, Walia, to teraz bedzie tylko z gorki :D:D
Ty jestes przyszla legenda polskiej pilki :!:
Dziekuje za uwage :)

sorry za OT
Cieszę się, że mnie doceniasz :lol: już niedługo zwoujuję całą piłkę nożna na świecie :lol: tak będę najlepszy :lol: i widzę, że już mam pierwszego fana :lol:
P.S. cloner chyba naprawde nie przepada za ludźmi do lat 15?? czy on tak zawsze :lol:

Wróć do „Polska”