Re: Schalke 04 Gelsenkirchen (zbiorczy)

Awatar użytkownika
FRYDERYK SZOPEN
Kapitan
Kapitan
Reputacja: 117

Re: Schalke 04 Gelsenkirchen (zbiorczy)

Post autor: FRYDERYK SZOPEN » 13 sty 2016, 17:43

Michał M pisze:Gorzkie żale? Nie bądź śmieszny. Piszę Ci pełno argumentów o pozycji na której gra Sane ( odchodzący powoli Robben i Ribery vs dwóch z trzech najlepszych nominowanych do Złotej Piłki graczy, będący w pełni zdrowia i formy), do tego pozostaje w kraju, w którym się urodził i którego barwy reprezentuje. Nie zamydlaj oczu 25 (raczej 22) osobową kadrą, skoro na pozycji Sane mamy często zdrowego jednego -góra dwóch graczy.
thiago reptrezentuje hiszpanie i jakos nie przeszkadza ci chyba jego obecnosc w monachium?
to ze ten caly sane jest dojczem ukraincem czy uchodzca z syrii malo mnie interesuje. tak samo jak malo mnie interesuje to czy ma za konkurenta lewandowskiego mullera coste czy neymara. i tu i tu bedzie siedzial na lawie. interesuje mnie jesli ma podsniesc konkurencję w kadrze. jesli jest na tyle dobry to mozna go kupic. i monachijskie placze o glupkach mnie klepią.

dwa. co to znaczy zdrowego? czyli pilkarze sa ale nie sa zdrowi. a wiec SĄ - tak jak pisalem kadra 25 osilkow, a w ataku same cracki costy lewandowskie goetze robeny ribery mlode francuziki... cale multum. jak zachoruje neymar z suarezem to tez nie bedzie mial konkurencji w barcelonie.
Michał M pisze:A w Bayernie jak widać, nawet Coman (rezerwowy Juventusu!) dostał sporo szans i jest bardzo zadowolony z przejścia do Monachium.
munir: 1000 minut, coman 1300minut

jak widac w barcelonie nawet pol-junior munir dostal prawie tyle szans co super promowany coman w monachium.
mozna? mozna. wystarczy troche kontuzji i jest miejsce. ty zakladasz opcje: w monachium beda kontuzje wiec chlopak bedzie gral. w barcelonie kontuzji nie bedzie. jak widac na przykladzie munira, kontuzje sa wszedzie.
Ostatnio zmieniony 13 sty 2016, 18:05 przez FRYDERYK SZOPEN, łącznie zmieniany 3 razy.

Wróć do „Niemcy”