To stwierdzenie jest bez sensu. jak juz tu w kilku postach zauwazono, to czy zawodnik bedzie gral zalezy od jego wkomponowania sie w system. Rasiak nie pasuje do stylu gry reprezentacji (o ile w ogole jest jakis styl), ale nie jestem pewny czy ten Twoj Brozek wkomponowalby sie z kolei np. w gre Derby.Mazi pisze:niech mi ktos powie że Rasiak jest lepszy od Brożka to mu sie zasmieje prosto w twarz !!!
taaa jasne. to chyba ta pilka wpadlaby bramkarzowi miedzy nogami, bo Rasiak na 5 metrze uderzyl ja glowa z wysokosci klatki piersiowej. no chyba ze w Wisle nauczyli sie takich sztuczek, ze pilka najpierw spada a pozniej sie wznosi. jak tak to luz, byc moze wpadlaby.Mazi pisze:ten gol wczoraj jest spowodowany pieknym dośrodkowaniem FRANKA, jakby to Rasiak puscil pilka i tak by wleciała do siatrki pewnie...
Gdyby wykorzystywal wszystkie sytuacje to nie gralby w Derby tylko w Chelsea albo w Arsenalu.Mazi pisze:a jak za przeproszeniem spieprzył kilka waznych sytuacji w soich meczach czy to w Pu z groclinem czy i w reprezie to kazdy ejchał po nim