W moich oczach tak. wydaje mi się, że nie tylko w moich.RoRo pisze:Nie kalecze wizerunku Interistow kolego
Obeszłoby się bez tych słów. Tfu... Debilnych słów.RoRo pisze: To jest moja prywatna wypowiedz, slowa ktore przyszly mi do glowy ...
Nie podejrzewaj mnie o coś takiego. Nie wiesz jak jest więc zatrzymaj te chore domysły w swojej główce, ok? Widać, że marny z Ciebie kibic, jeżeli chcesz zwycięstwa swojej drużyny kosztem zdrowia jakiegoś człowieka. ja chce, żeby Juventus był najlepszy grając z jak najmniej osłabionym rywalem. Takie buraczana radość z kontuzj nie dla mnie.RoRo pisze:gdyby Adriano zlamal noge, Veron zachorowal na syfa, Martins dostalby goraczki rpzed meczem, a Javier Zanetti skrecilby kostke to nie wierze ze nie bylbys z tego powodu szczesliwy.
Czytam wszystko. Zastanawiam się po co, skoro to takie żałosne, ale przeczytam.RoRo pisze:Czytaj troche ....
Zrozumiałem. Zresztą nie można było go nie zrozumieć. Był głupi sam w sobie.RoRo pisze: jak dla mnie to moze wyzdrowiec godzine po meczu z Interem wiec chyba nei zrozumiales mojego posta