Atletico Madryt (zbiorczy)

Awatar użytkownika
Anka
One I Love
Reputacja: 0

Post autor: Anka » 16 sie 2005, 21:36

Panowie, spokojnie... ;) Każdy ma prawo do własnego zdania. Ja się zgadzam z Mikusinskim, bo Atletico już w zeszłym sezonie grało dobrze, i zasługiwało nawet na grę w LM.

Mikusinski pisze: A dlaczego za parę lat???Dokonali świetnych transferów, zapowida się kolejny, jak już wyżej wymieniłem maja świetnego trenera Bianchiego i myslę, że mogą pokonać rywali do zdobycia miejsca na podium.
Z jednej strony transfery dokonane o niczym świadczyć nie muszą (przykład: Valencia w zeszłym sezonie), ale w Atletico jest bardzo ciekawa sytuacja. W jakiś magiczny sposób się wszyscy stosunkowo szybko zgrali, i widać, iż Kezman może być dla madryckiego zespołu niczym Eto'o dla Barcelony.

Jeżeli chodzi o trenera Bianchiego - jest on dobrym taktykiem, Mourinho z niego nie jest, ale zawsze przyda się zespołowi nowy szkoleniowiec. W jego dorobku mamy m.in. Copa Libertadores (2 razy z Boca Juniors i raz z Vélez Sarsfield) oraz 2 razy Intercontinentales (po raz z w/w klubami). Nie chce mi się wypisywać krajowych zwycięstw, bo nie pamiętam ile razy to było... ;)

Pozdrawiam.

Wróć do „Hiszpania”