Bezpłatne pamiątki piłkarskie

Awatar użytkownika
krako
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik
Reputacja: 0

Post autor: krako » 17 sie 2005, 8:14

Artur Boruc: artur@arturboruc.com
Radek Majdan: radek.majdan@wp.pl
Dawid Banaczek: dawidbanaczek@op.pl
Jerzy Dudek: dudek@icons.com
Alex del Piero: mymail@alessandrodelpiero.com
larson : larsson@icons.com
gigss: HL@icons.com
maloney: maloney@icons.com
ameobi : ameobi@icons.com
cocu: cocu@icons.com
kluivert: PK@icons.com

-----------------------------------------------------------

Drogi Przyjacielu!
Mam na imię ***** , pochodze z ***. Od lat Jestem twoim kibicem! Dlatego też symaptyzuje waszej druzynie , sledze wszystkie wyniki i trzymam zawsze za was kciuki. Kolekcjonuje także rózne pamiątki piłkarskie i jest mi niezmiernie przykro że nie mam jeszcze w swojej kolekcji żadnego gadżetu z twoim nazwiskiem ( koszulke może mnieć każdy- ale ważniejsze są pamiątki otrzymane bespośrednio od Ciebie) pisałem do Ciebie pare listów pocztą , lecz nie dostałem żadnej odpowiedzi , więc gdy znalazłem adres mailowy postanowiłem skorzystać z tej okazji i napisać meila . Tak naprawde chciałbym was zapytać czy była by mozliwość otrzymania od Ciebie jakiegoś upominku ( zdjęcie z autografem , czy też bilety które są dla mnie bardzo cenne ,mini koszulke,piłke,szalik,koszulke tak naprawde wszystko sprawi mi ogromną przyjemność ) Gdyby było to możliwe poniżej zostawiam swój adres domowy i pozdrawiam

:oops: 8)

mógłby mi to ktoś prztłumaczyć? :
Wenn Sie auf der Homepage auf Team gehen können Sie die Spieler anklicken und den jeweiligen Spielern je ein Mail schreiben.

Wróć do „Wracając Do Meritum”