Inter Mediolan (zbiorczy)

Awatar użytkownika
RoRo
Kapitan
Kapitan
Reputacja: 0

Post autor: RoRo » 17 sie 2005, 10:20

piwus pisze:RoRo jak zwykle fantastycznie :roll:. Przez pewien okres czasu będę próbował Cię nauczyć, że nie na wszystko musisz odpisywac, a nawet jest to niemile widziane. Bo jakbyś mógł, to offtpici ciągnąłbyś przez 5 stron.

Ciekawe czy na to odpiszesz...
Nie nauczysz mnie nie odpisywac na posty ktore mnie obrazaja na forum tego forum :lol: ... niestety :wink:
Ps
A co myslales ze nie odpisze ?? Nie bylbym sobą :lol:

-------------

A teraz czas na newsa z obozu Interu. Galatasaray Stambu czyni starania aby pozyskac naszego skrzydlowego Kilyego Gonzaleza. Sam zainteresowany mowi ze chetnie odejdzie z Interu bo po pozyckaniu Luisa Figo i Santiago Solariego nie bedzie on mial miejsca w pierwszym skladzie. Zawodnik z Argrntyny spedzil w Interze dwa lata, trzeba dodac dwa nieudane lata poniewaz w ekipie NerAzzurrich gral o klase gorzej niz w swoim poprzednim klubie Valencii. Wloskie środowisko nei bylo czyms przyjemnym dla Kilyego i w przeciagu miesiaca rozstrzygnie sie sprawa transferu do nowego klubu. Najprawdopodobniej bedzie to jednak wyzej wspomniany Galatasaray.

News pochodzi z zasobow serwisu TribalFootball.Com, nie nalezy go traktowac superpowaznie gdyz serwis ten slynie z roznego rodzaju plotek, Wydaje sie jednak ze ta wiadomosc moze byc wiarygodna gdyz Kily naprawde bardzo pragnie opuszczenia Włoch :wink:

Tyle ode mnie jak narazie :twisted: :twisted:

POZDRO

Wróć do „Włochy”