Nie nauczysz mnie nie odpisywac na posty ktore mnie obrazaja na forum tego forumpiwus pisze:RoRo jak zwykle fantastycznie. Przez pewien okres czasu będę próbował Cię nauczyć, że nie na wszystko musisz odpisywac, a nawet jest to niemile widziane. Bo jakbyś mógł, to offtpici ciągnąłbyś przez 5 stron.
Ciekawe czy na to odpiszesz...
Ps
A co myslales ze nie odpisze ?? Nie bylbym sobą
-------------
A teraz czas na newsa z obozu Interu. Galatasaray Stambu czyni starania aby pozyskac naszego skrzydlowego Kilyego Gonzaleza. Sam zainteresowany mowi ze chetnie odejdzie z Interu bo po pozyckaniu Luisa Figo i Santiago Solariego nie bedzie on mial miejsca w pierwszym skladzie. Zawodnik z Argrntyny spedzil w Interze dwa lata, trzeba dodac dwa nieudane lata poniewaz w ekipie NerAzzurrich gral o klase gorzej niz w swoim poprzednim klubie Valencii. Wloskie środowisko nei bylo czyms przyjemnym dla Kilyego i w przeciagu miesiaca rozstrzygnie sie sprawa transferu do nowego klubu. Najprawdopodobniej bedzie to jednak wyzej wspomniany Galatasaray.
News pochodzi z zasobow serwisu TribalFootball.Com, nie nalezy go traktowac superpowaznie gdyz serwis ten slynie z roznego rodzaju plotek, Wydaje sie jednak ze ta wiadomosc moze byc wiarygodna gdyz Kily naprawde bardzo pragnie opuszczenia Włoch
Tyle ode mnie jak narazie
POZDRO