Jagiellonia Białystok (zbiorczy)

Awatar użytkownika
Marco
Armia Białej Gwiazdy
Reputacja: 0

Post autor: Marco » 17 sie 2005, 10:26

cYc86 pisze:http://www.kibice.net/?id=22 masz oficjalne info o zerwaniu zgody, zreszta ten temat przewijal sie juz jakis czas temu i dziwi mnie ze zainteresowani(gl kibice Wisly z tego forum) nie wiedza o tym, :? , z mojej strony chce tylko dodac ze przed meczem moj stosunek do jagi byl obojetny, jednakze po meczu(po przeczytaniu wielu wypowiedzi kibicow jagi na roznych forach i po tym co widzialem w trakcie meczu) uwazam ze nasz brat WISLA zrobil dobrze zrywajac ta zgode.
nie wiemy o zerwaniu zgody??!!! ales mnie i pewnie innych Wiślaków rozsmieszył :lol: :lol: :lol: :lol: To ze nie ma już oficjalnie zgody nie znaczy ze zapominamy o osobach, które znamy kilka lat, a niektorzy Wiślacy kilkadziesiat, i inni ktorzy na tej zgodzie sie wychowali. Dalej utrzymujemy kontakty z kibicami Jagielloni i tak pozostanie bo 20 lat nie da sie wymazac w jednej chwili.

Co to twojej wypowiedzi odnośnie czy dobrze czy źle, własnie daltego ze jestes z Gdańska i kibicujesz Lechii powinienes sie nie wypowiadać co złe a co dobre. Bo kazdy zorientowany wie jakie sa stosunki na linbi Gdańsk-Białystok. I ocenianie tego z tej czy z tamtej strony powoduje to, ze nie zorientowani we wszystkich tych ukladch kibice Wisły, maja pretensje to do jednej to do drugiej strony.

Wróć do „Polska”