Re: FMy

Awatar użytkownika
BadBoy
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 804

Re: FMy

Post autor: BadBoy » 12 lut 2016, 9:39

Kurde swoim postem zmotywowałeś mnie do ponownego zainstalowania FM2008 i oczywiście wciągło jak cholera :angry2: Za cel obrałem po raz kolejny próbę zrobienia hiszpańskiej potęgi z klubu stacjonującego na stadionie Riazor a mianowicie Deportivo la Coruna :) Niestety ss nie zrobiłem ale pierwszy sezon oczywiście przejściowy zakończony na 8 miejscu. Taktyka nietypowa bo włoskie 3-5-2 ;) sprowadzenie młodzi piłkarze do ogrywania (Yessu Cabrera, Sherman Cardenas, Matteo Mussachio, Jonathan Cristaldo, Thiago) i do pierwszego składu Ramires na środek pomocy, Bogdan Stancu do ataku plus GENIALNY Marvin Angulo na prawe wahadło. Do tego wypożyczyłem Makelele do wzmocnienia środka pola w trakcie sezonu. Po sezonie odszedł Guardado za 29 mln do L'pool i Adrian za 25mln do Totków i zaczęła się zabawa :)

Drugi sezon za cel oczywiście tylko górna połowa tabeli co by kibiców i zarządu nie rozochocić. Przyszedł Cavani za 12,5, Adrien za 6,5, Arturo Vidal za 8,5 i Filipenko za 4,3, Diego Buonanotte(geniusz!) za 6 mln i Antonio Adan do bramki. Sezon zaczął się dobrze i w połowie rundy byłem na 4 miejscu. Niestety klubowe finanse wyglądały nie najlepiej więc postanowiłem sprzedać Cavaniego za 40 mln (po pół roku gry) do Valencii, a w jego miejsce sprowadzić trochę taki panicbuy w postaci Mounira El Hamdaoui za 15 mln. Jednak okazał się on dobry zakupem i razem z Bogdanem Stancu będą tworzyć atak na przyszły sezon w którym zagram w pucharze UEFA gdyż niestety w końcówce sezonu zabrakło gazu i zająłem 6 miejsce które i tak jest dla mnie sukcesem :)

Cele na sezon 3? Po pierwsze poprawa klubowych finansów. Po drugi awans do LM. Po trzecie minimum 1/4 w Pucharze UEFA. Transferów wielu w tym seoznie nie robię gdyż nikt ważny nie odszedł ale za to sprowadziłem za bagatela 19,75 mln takiego kozaka jak Marek Hamsik na DP. Plus na lewą stronę Mariano Pernię jako zastępstwo na wahadle dla Felipe Luisa.

Jak chcecie jakieś screeny to pisać, chętnie wstawię :)

Ja mam natomiast pytanie. Da się jakoś gracza przekonać żeby przyjął drugie obywatelstwo? Ramires od pół roku rozważa przyjęcie i blokuje mi jedno miejsce dla gracza z non UE przez co Ryhora Filipenko nie jestem w stanie zarejestrować :roll:

Wróć do „Hyde Park”