R jak Rasiak

Awatar użytkownika
cloner
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 8783
Kontakt:

Post autor: cloner » 17 sie 2005, 17:33

Niggaz pisze:1. Dlaczego uważasz, że Szymkowiak nie powinien grać w kadrze?
2. Dlaczego uważasz, że Szymkowiak gra jak Kosowski?
3. Dlaczego uważasz, że w kadrze zamiast Szymkowiaka powinien grać Kałużny albo Radomski?
1 - nie powinien, poniewaz uwazam, ze w Polska kadra powinna grac z dwoma defensywnymi pomocnikami (Szymkowiak jest ofensywny)
2 - duzo biega, duzo podaje, niestety najczesciej niecelnie, ale musze sie przyznac porownanie mi troszke nie wyszlo
3. - bo Kaluzny i Radomski to defensywni pomocnicy :)
zreszta dzisiaj Radomski bedzie grac w 1.skladzie :)

Mazi pisze:cloner ty chyba czytac nieumiesz:) napisalem ze jakby Rasinho zostawił dosrodkowanie Franka piłka i tak by wleciała do bramki chyba:) a przypadkiem to jest Rasiak.. było widocznie widac(jelsi wiesz co to znaczy) ze Franek wykonał STANOWCZY ruch noga w strone bramki gdzie poleciała piłka po jej dotknięciu...
jesli ja mam problemy z czytaniem, to Ty masz problemy (ale duzo wieksze) ze wzrokiem :D:D

Mazi pisze:taa:> jakby piłka leciała dwa centymetry w lewo czy prawo to by sie nieruszył do niej:) a wpadłaa by takim sposobem ze by puscili jakby rasiak sie odsunal bo by sie niespodziewali ze pusci i gol:P na kazde pytanie jest odpowiedź
nie wiem ile masz lat, do profilu nie chce mi sie zajrzec :D
ale piszesz jakbys mial maxymanie 12 ;) (nie obrazajac 12-latkow)

Pisakk pisze:Co by tu nie mówić bramka, którą strzelił była całkiem ładna, ale Rasiak jest zbyt mało ruchliwy i strasznie wolny. Co nam po nim przyjdzie w meczu z Anglikami? No chyba, że Rasiak zakwitnie na nowo...
ano bramka bardzo ladna :)
moze i byl wolny, ale gola strzelil ladnego, walczyl, biegal, wraca do formy :!:

zakwitnie na nowo ?? zeby to sprawdzic, on musi grac :!: (a tego 99% uzytkownikow nie wytrzyma) :D:D

Mazi pisze:on może juz tylko spruchnieć
Ty juz dawno spróchniales :D:D

pozdrawiam

Wróć do „Polska”