1 - nie powinien, poniewaz uwazam, ze w Polska kadra powinna grac z dwoma defensywnymi pomocnikami (Szymkowiak jest ofensywny)Niggaz pisze:1. Dlaczego uważasz, że Szymkowiak nie powinien grać w kadrze?
2. Dlaczego uważasz, że Szymkowiak gra jak Kosowski?
3. Dlaczego uważasz, że w kadrze zamiast Szymkowiaka powinien grać Kałużny albo Radomski?
2 - duzo biega, duzo podaje, niestety najczesciej niecelnie, ale musze sie przyznac porownanie mi troszke nie wyszlo
3. - bo Kaluzny i Radomski to defensywni pomocnicy
zreszta dzisiaj Radomski bedzie grac w 1.skladzie
jesli ja mam problemy z czytaniem, to Ty masz problemy (ale duzo wieksze) ze wzrokiemMazi pisze:cloner ty chyba czytac nieumiesz:) napisalem ze jakby Rasinho zostawił dosrodkowanie Franka piłka i tak by wleciała do bramki chyba:) a przypadkiem to jest Rasiak.. było widocznie widac(jelsi wiesz co to znaczy) ze Franek wykonał STANOWCZY ruch noga w strone bramki gdzie poleciała piłka po jej dotknięciu...
nie wiem ile masz lat, do profilu nie chce mi sie zajrzecMazi pisze:taa:> jakby piłka leciała dwa centymetry w lewo czy prawo to by sie nieruszył do niej:) a wpadłaa by takim sposobem ze by puscili jakby rasiak sie odsunal bo by sie niespodziewali ze pusci i gol:P na kazde pytanie jest odpowiedź
ale piszesz jakbys mial maxymanie 12
ano bramka bardzo ladnaPisakk pisze:Co by tu nie mówić bramka, którą strzelił była całkiem ładna, ale Rasiak jest zbyt mało ruchliwy i strasznie wolny. Co nam po nim przyjdzie w meczu z Anglikami? No chyba, że Rasiak zakwitnie na nowo...
moze i byl wolny, ale gola strzelil ladnego, walczyl, biegal, wraca do formy
zakwitnie na nowo ?? zeby to sprawdzic, on musi grac
Ty juz dawno spróchnialesMazi pisze:on może juz tylko spruchnieć
pozdrawiam