Reprezentacja Polski (zbiorczy)

Awatar użytkownika
Krzysztof Jarzyna
Lowelas
Lowelas
Reputacja: 0

Post autor: Krzysztof Jarzyna » 17 sie 2005, 22:54

Tak na poczatek, zebym nie zapomnial :lol: :
piwus pisze:Zresztą nie wiem, kto mógłby wpaść na taki pomysł, poza Janasem.
A ja wiem :lol: ====> cloner :lol: :wink:

No a teraz o meczu. Jak dla mnie, naprawde wielki plus za ambicje i walke. szczerze mowiac nie pamietam, kiedy tak ostatnio zagrali. fakt, Izrael to nie sa wirtuozi, ale mimo wszystko w 10 grajac 3/4 meczu, przegrywajac, podniesc sie, za to szacunek.
Czerwona kartka dla Boruca => tylko fakt, ze byl to mecz towarzyski przemawia za zolta, jak dla mnie. nie liczy sie ze gosc juz kopnal pilke. i jeszcze sposob w jaki go wycial - wygladalo jakby go trafil z buta w...ucho :lol:
Szymek - klasa europejska, chociaz mial przestoje, ale widac, ze sluza mu Turczynki :lol: , Krzynowek - jak zwykle nie schodzi ponizej poziomu (wysokiego), Smolarek - szybki, dynamiczny, dobrze drybluje, jeszcze troche nieokrzesany ale jak sie zgra z reszta bedzie oka (O NIEBO LEPIEJ NIZ K O S O W S K I :? ), reszta bez przeblyskow, chociaz Levandinho zagral przyzwoicie i (UWAGA!!!!) ZALICZYL ASYSTE!!!!!!!!! niesamowite.
niestety musze stwierdzic, ze poki co Zurawskiemu nie sluzy przeprowadzka. pod koniec sie nieco rozkrecil, ale na poczatku jakis taki ospaly, niedokladny, poprosty "inny". o ile u Rzasy jeszcze mozna powiedziec, ze przyzwoicie, to Zewlakow - OUT i to jak najszybciej. nie wiem co ten czlowiek jeszcze robi w reprezentacji.
o Rasialdo nie bede pisal bo jest osobny temat, ale zaskoczyl mnie pozytywnie.
Gdybym mial ustalic sklad na El MŚ po tym turnieju:
Boruc, Baszczynski, Klos, Bak, Dudka (Rzasa??), Smolarek, Sobolewski, Szymkowiak, Krzynowek, Zurawski, Frankowski rezerwa: Kowalewski, Levandinho, Rzasa (Dudka), Radomski, Mila, Rasiak, Niedzielan, ewentualnie Kosowski.

Wróć do „Polska”