A ja wiempiwus pisze:Zresztą nie wiem, kto mógłby wpaść na taki pomysł, poza Janasem.
No a teraz o meczu. Jak dla mnie, naprawde wielki plus za ambicje i walke. szczerze mowiac nie pamietam, kiedy tak ostatnio zagrali. fakt, Izrael to nie sa wirtuozi, ale mimo wszystko w 10 grajac 3/4 meczu, przegrywajac, podniesc sie, za to szacunek.
Czerwona kartka dla Boruca => tylko fakt, ze byl to mecz towarzyski przemawia za zolta, jak dla mnie. nie liczy sie ze gosc juz kopnal pilke. i jeszcze sposob w jaki go wycial - wygladalo jakby go trafil z buta w...ucho
Szymek - klasa europejska, chociaz mial przestoje, ale widac, ze sluza mu Turczynki
niestety musze stwierdzic, ze poki co Zurawskiemu nie sluzy przeprowadzka. pod koniec sie nieco rozkrecil, ale na poczatku jakis taki ospaly, niedokladny, poprosty "inny". o ile u Rzasy jeszcze mozna powiedziec, ze przyzwoicie, to Zewlakow - OUT i to jak najszybciej. nie wiem co ten czlowiek jeszcze robi w reprezentacji.
o Rasialdo nie bede pisal bo jest osobny temat, ale zaskoczyl mnie pozytywnie.
Gdybym mial ustalic sklad na El MŚ po tym turnieju:
Boruc, Baszczynski, Klos, Bak, Dudka (Rzasa??), Smolarek, Sobolewski, Szymkowiak, Krzynowek, Zurawski, Frankowski rezerwa: Kowalewski, Levandinho, Rzasa (Dudka), Radomski, Mila, Rasiak, Niedzielan, ewentualnie Kosowski.