Re: Manchester United (zbiorczy) (cz.2)

Awatar użytkownika
Kamil232
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 262

Re: Manchester United (zbiorczy) (cz.2)

Post autor: Kamil232 » 13 mar 2016, 19:25

Nie wierze co czytam :rotfl:
Ja też. Po takiej kompromitacji jaką okazały się pomysły Red85 na ten klub w ciągu ostatnich 2 lat wstyd by mi było się odzywać, a on jeszcze tu będzie radził, żeby zrobić z tego klubu drugi Ajax. No paranoja.

Zresztą kapitalnie jego poziom podsumował ostatatnio Scholes. Gdzieś tu ostatnio pisał, że on jest skłonny zgodzić się, że na razie walczymy tylko o czwórkę i Puchar Anglii. Bo młodzież i rzekomo pomysły Van Gaala mają przynieść efekt poźniej. Jakbym czytał niejakiego Logana co kilka lat temu przewidywał, że Arsenal zdominuje Europę. Scholesy doskonale to wyszydził, zresztą jak ja wcześniej.

A i podobnie wyszydził teksty Reda85, że rzekomo naszą filozfię jest klepu klepu. Jak już również mówiłem to jakaś [k****] bzdura. DNA United to szybka bezpośrednia gra, walka do ostatniej minuty, a nie jakieś klepu klepu bla bla.

Także kończmy już ten nieudany eksperyment z Van Gaalem. Trudno Redy85 będą płakać. Ale to niech się przerzucą na Ajax. Prawdziwi fani United chcą tego na czym się wychowali, a to gwarantuje Jose Mourinho. Szkoda, że nie zrobiono tej zamiany w Grudniu jeszcze coś by się dało uratować. Ale cóż. Nie po raz pierwszy w życiu musze się wkuriwac, że wiem, że coś się skończy katastrofą, a nic z tym nie mogę zrobić. Gdyby mnie cześciej słuchano.
Mów człowieku za siebie, odstosunkuj się uprzejmie proszę ode mnie. Widzę, że dalej nie zrozumiałeś, albo nie chcesz/nie potrafisz zrozumieć, że nie mam najmniejszego zamiaru wchodzić z tobą w polemikę. Mów więc o sobie, nie o mnie. Nie o tym co ja rzekomo twierdziłem, bo to już zaczyna brzydko pachnąć... Move on.
Zamknij w końcu japę. Nie będziesz mi mówił co mam robić. A mam ochotę pokazać twoje dyletanctwo. Starczy przeanalizować twoje posty sprzed ostatnich dwóch lat, a nawet dłużej. Mylisz się w 98% swoich ocen. Także dobrze, żeby to ludzie widzieli zanim podążą za hasłem filozofią United jest klepu klepu, albo walka o 4 miejsce jest ok :rotfl:

Wróć do „Anglia”