Ja też. Po takiej kompromitacji jaką okazały się pomysły Red85 na ten klub w ciągu ostatnich 2 lat wstyd by mi było się odzywać, a on jeszcze tu będzie radził, żeby zrobić z tego klubu drugi Ajax. No paranoja.Nie wierze co czytam
Zresztą kapitalnie jego poziom podsumował ostatatnio Scholes. Gdzieś tu ostatnio pisał, że on jest skłonny zgodzić się, że na razie walczymy tylko o czwórkę i Puchar Anglii. Bo młodzież i rzekomo pomysły Van Gaala mają przynieść efekt poźniej. Jakbym czytał niejakiego Logana co kilka lat temu przewidywał, że Arsenal zdominuje Europę. Scholesy doskonale to wyszydził, zresztą jak ja wcześniej.
A i podobnie wyszydził teksty Reda85, że rzekomo naszą filozfię jest klepu klepu. Jak już również mówiłem to jakaś [k****] bzdura. DNA United to szybka bezpośrednia gra, walka do ostatniej minuty, a nie jakieś klepu klepu bla bla.
Także kończmy już ten nieudany eksperyment z Van Gaalem. Trudno Redy85 będą płakać. Ale to niech się przerzucą na Ajax. Prawdziwi fani United chcą tego na czym się wychowali, a to gwarantuje Jose Mourinho. Szkoda, że nie zrobiono tej zamiany w Grudniu jeszcze coś by się dało uratować. Ale cóż. Nie po raz pierwszy w życiu musze się wkuriwac, że wiem, że coś się skończy katastrofą, a nic z tym nie mogę zrobić. Gdyby mnie cześciej słuchano.
Zamknij w końcu japę. Nie będziesz mi mówił co mam robić. A mam ochotę pokazać twoje dyletanctwo. Starczy przeanalizować twoje posty sprzed ostatnich dwóch lat, a nawet dłużej. Mylisz się w 98% swoich ocen. Także dobrze, żeby to ludzie widzieli zanim podążą za hasłem filozofią United jest klepu klepu, albo walka o 4 miejsce jest okMów człowieku za siebie, odstosunkuj się uprzejmie proszę ode mnie. Widzę, że dalej nie zrozumiałeś, albo nie chcesz/nie potrafisz zrozumieć, że nie mam najmniejszego zamiaru wchodzić z tobą w polemikę. Mów więc o sobie, nie o mnie. Nie o tym co ja rzekomo twierdziłem, bo to już zaczyna brzydko pachnąć... Move on.