Po pierwsze dziękuje za notoryczne pisanie mojego imienia malą literą. Kolejnych argumentów na pokazanie hipokryzji człowieka wytykającym innym słaby poziom nigdy za wiele.
Po drugie no jeśli mój cały koncept na drużynę, który wszedł w życie i pociągano grajków, który chciałem skończył się taką katastrofą jak teraz mamy to lekko mówiąc pisałem bym mniej, ważyłbym słowa, a już na pewno z przekonaniem o swojej racji nie opowiadałbym bzdur o mentalności United klepu klepu czy o tym, że w gruncie rzeczy taki klub jak United(sic!) to w tym momencie musi pogodzić się z tym, że szczyt jego sukcesów to 4 miejsca(WTF).
Oczywiście to forum przyjmie wszystko niemniej jednak po to się tutaj również dyskutuje aby po jakimś czasie sprawdzić kto miał rację. I w Twoim przypadku jest taka katastrofa jak miejsce United w tabeli Premier League.
Także proponowałbym sobie uświadomić po pierwsze swoje mylne oceny, przemyśleć dlaczego tak wyszło i potem się wypowiadać. A i do tego, że jeśli uważa się, że klub jak United(sic!) ma rzekomo bawić się tylko w stawianie na młodzież czekać bo rzekomo za parę lat zdominuje Europę to zdać sobie sprawę, że się zjeżdża do poziomu Logana i innych fanów Kanonierów gadających o czymś takim od ponad 10 lat. I że to jest jakaś hipsterka mająca znamiona zboczenia do młodych chłopaków.
Także wolałbym aby podążył drogą Dr. on ma parę swoich ulubionych klubów gdzie śledzi młodych chłopaków i nie liczy się dla niego wynik tylko jak się rozwijają. Niech to będzie Ajax, PSV i tam możesz sobie wmawiać, że wszystko jest ok. Tutaj jest temat Manchesteru United najbardziej utytułowanego klubu w Anglii, jednego z największych klubów w Europie, jeszcze parę lat temu Naj, a na pewno TOP3 obok Barcy i Realu. I ten klub ma jak najszybciej wrócić na należne mu miejsce. Miejsce na które wzniósł go Król Sir Alex Ferguson.
Jak rzekła legenda tego klubu jeden z największych jej piłkarzy Paul Scholes ten klub ma co rok walczyć o Mistrzostwo i Ligę Mistrzów. Dla tego klubu 2 miejsce w Premier League i odpadnięcie w półfinale LM to jest porażka. Wszystko niżej to jest katastrofa. To jest klub który ma zdobywać trofea, a rok bez nich jest fatalny. To jest DNA Manchesteru United. A nie oglądanie młodych chłopców i 125 miejsce. Łapiesz?