Jakie notorycznie? Jakie notorycznie? Nie było mnie na forumku przez 2 tyg jestem od wczoraj. Czemu jak zwykle piszesz bzdury? Notorycznie to ty donosiłeś w temacie dla moderatorów. Przez pół roku.Notorycznie dopieprzasz się do moich wypowiedzi, insynuujesz rzeczy, których nie napisałem. Jak za setnym razem zareaguje to jeszcze płaczesz, że pisze imię z małej litery. Trochę to żałosne.
Przy okazji twierdząc, że Mourinho nie gra ofensywnej piłki gdy na pięć sezonów w Premier League 4 razy zdobył więcej goli niż UnitedKolejny raz piszesz bzdury, więc znowu zrobię wyjątek i odpowiem, bo ile można to czytać. Nigdy nie mówiłem, że w mentalności United jest klepanie, a ofensywna gra. Fakt jednak, że uważam, że obecnie w piłce trzeba stawiać na posiadanie, bo to podstawa, aby osiągać sukcesy na dłużej. Taka moja opinia, ale nie twierdziłem, że to jest dna United.
No właśnie dlatego, że sobie nie przypominasz to trzeba Ci przypominać. Co z tym Pochettino? Ostatnio kompromitacja w LE. Z Pucharów odpadł. W lidze jest za zero tittuli Ranierim. Nadal wygląda na to, że będzie Maurico Zero tittuli Pochettino. I to ma być bardziej poważniejszy kandydat na odbudowę United niż dwukrotny zdobywa Pucharu Europy 8 krotny Mistrz kraju(w czterech ligach) 7 krotny zdobywca Pucharów krajowych?Ja na forum wchodzę, żeby wymieniać się opiniami, a nie sprawdzać kto ma rację. Nie przypominam sobie, abym się mylił na tyle często, żebym musiał się tego wstydzić, ale to nie jest temat na analizę mojej forumowej twórczości. Zresztą zacznij od siebie. Pierwszy z brzegu przykład - Pochettino. Jeszcze jak kilka miesięcy temu wspominałem o jego kandydaturze to niemal wszyscy pukali się w czoło. Teraz?
Ty nie jesteś kibice Manchesteru United. Ty jesteś kibicem młodych chłopców Manchesteru United. To różnica.Ty byś wolał, ale każdy jest kowalem własnego losu. Na całe szczęście to nie Kamil232 decyduje o tym, kto może być kibicem Manchesteru United.
Żywe legendy Manchesteru United, sir Alex Ferguson i Bobby Charlton pokazały środkowy palec Mourinho. Nie chcieli typa z różnych względów. Oni pewnie też wg tych standardów nie zasługują na miana kibica United...
No i doprowadzili ten klub do pozycji Liverpoolu przez urażone ambicje. Mam nadzieję, że w końcu wzniosą się ponad to.
Szkoda, że sam się do tego nie zastosowałeś tylko woliłeś donoszenie. No ale cóż to nie pierwszy piękny pokaz hipokryzji. Także pozwolisz, że będę kontynuował twoją wolę i opinię będziemy wymieniać tam gdzie wybrałeś.Prosze więc po raz setny. Nie pisz o tym, co rzekomo mówiłem. Nie mam zamiaru z Tobą dyskutować tutaj, bo zawsze się kończy na tym samym. Ja staram się cię ignorować, polecam to samo. Jak masz coś do mnie personalnie, to zapraszam na PW, podam adres, wpadniesz, ale po kij ludzi męczyć tymi durnowatymi spinkami?