Manchester United (zbiorczy)

Awatar użytkownika
ryzy89
Rezerwowy
Rezerwowy
Reputacja: 0

Post autor: ryzy89 » 18 sie 2005, 17:08

Snipp_ pisze:
ryzy89 pisze: ...raczej logiczne wiem jak sie pisze :bogaty,
Z tego co npisałeś to w twoim przypadku logiczne to nie jest. Bardziej logiczne byłoby stwierdzenie, że to nie logiczne, a pewne, choć kto wie...
ryzy89 pisze:oprostu niechcacy napisalem przez P
Panie, gdzie jesteś?
ryzy89 pisze: ty odrazu robisz wielka afere....
Zwrócił Ci jedynie uwagę. Poza wstyd nie wiedzieć co to afera w tym kraju.
ryzy89 pisze: po drugie to jets forum Manchester United-zbiorczy a nie zasady ortografii
To jest forum pilka.pl, temat ManU - zbiorczy, w którym tak jak w pozostałych wypadałoby się tych zasad trzymać. Szkoda, że wypadałoby, a nie trzeba.
RoRo pisze:Nie wymawiaj imenia Pana Boga swego nadaremnie
Nie masz prawa pouczać kogoś pod względem religijnych, gdyż jest to sfera nietykalna u inncyh. Będzie pisał co będzie chciał, a czy na religię chodzi jego sprawa.

Koniec wyuzdanego OT.

Co do tego klubu, to wydaje mi się, że frustracja fanów ManU jest przerażając. Badź co bądź, ale to głupstwo opuszczać mecze ukochanej druzyny tylko dlatego, by nie dać zarobić właścicielowi, jakikolwiek by on nie był. Być możei Glazerowi zależy jedynie na zarobkach, ale zainwestował w ten klub sporo kapuchy, po to by klub święcił triumfy, a bez kibiców o to trudniej. W sumie nawet jeśli chce zarobić, a sukcesy to jedynie sprawa drugorzędna to ja bym mu wybaczył, choć byłoby trudno. trudno także mnie to oceniać bo ManU nie kocham...
Ty Polonista i filozof...sprawdz swoj ostatni twoj post panie nieomylny bo ja w nim widze duzo literowek...wiec najpierw naucz sie ty pisac bezblednie a potem zwracaj uwage innym...P.S. Sory za zasmiecanie tematu ale musialem mu gdzies to napisac.....juz nie bede... :D

Nie musiałeś.

Wróć do „Anglia”