Transfer Owena

Awatar użytkownika
beku
Żenujący nabijacz :/
Reputacja: 0
Kontakt:

Post autor: beku » 18 sie 2005, 19:05

snake pisze: Przygasl bo trafil do zlego klubu. Tutaj nie bylo i nie ma dla niego miejsca, dlatego ze Luksemburgo woli postawic na innych zawodnikow. Ja mysle ze Owen gdyby gral we wszystch meczach w ostatnim sezonie przez 90 minut to zostal by krolem strzelcow. Nie mozna tez mowic ze nie dano mu szans, bo mu ja dano i potrafil ja wykorzystac. Prawie zawsze strzelal gole, ale chyba wymagano od niego zaduzo.

Chcialbym zeby juz opuscil Real, bo im dluzej tam bedzie tym gorzej dla jego kariery.

Masz 100 % rację . Owen tam miał być chyba maszyną do strzelania bramek , bo przeciez nie poto się kupuje gwaizde Liverpoolu i ważnego zawodnika reprezentacji Anglii rzeby siedział na ławce. Jak SNAKE napisał , dostawał on swoją szanse i bardzo często ją wykorzystywał , ratując Realowi cenne punkty , ale niestety nie mógł sie przebić do pierwszej 11 :( powrót na Anfiled zrobiłby dobrze jemu jak i samemu zespołowi , ponieważ brakue mu klasowego napastnika znającego Angielską , piłkę nie ujmując nic Cisse i Morientesowi :) Za bezsens uwarzam gdyby Liverpool miałby się pozbyć francuza :evil: po 1. nie zrobili by chyba na nim interesu , " kupili , doznał poważnej kontuzji i sprzedac " 2. wraca do formy :) Wydaje mi się , że Owen dobrze współpracował by z Fernandem , w końcu jeden grał a drugi gra w Realu. Pozdrawiam !

Wróć do „Wracając Do Meritum”