AC Milan (zbiorczy)

Awatar użytkownika
Zaza
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 1

Post autor: Zaza » 18 sie 2005, 23:50

DjJuve też chciał bym tak było jak piszesz. (no może nie wszytsko ale co do Cassano) tylko to zaczyna śmierdzieć. Najlepiej jak zostanie w Romie życze mu tego.

Tylko dwa tygodnie przed transferem hitem Alberto = rossonero Moggi w wywiadzie ale Corrierra powiedział podobnie i co ? Alberto w Milanie....

A co gorsze mój przyjaciel znalazł ten wywiad przed transfer Gili i chyba coś w tym jest... Pamietasz wtedy Moggi Gila nie nie a jednak próbował a Gila w Milanie :smoke: i on to powiedział podobnie jak teraz ... Oby został w Romie prosze prosze. Za dużo kasy kosztuje... :angry:

Edit- 1:24 :lol: szperając troche w sieci natrafiłem na takiego news który obala mój wcześniejszy post o 20 milionach .. :roll: ...

""AS Roma oznajmiła Rossoneri, że oczekuje £12 mln w gotówce, aby pozwolić zawodnikowi odejść z klubu. Obie drużyny rozpoczęły negocjacje w sprawie transferu Antonio Cassano, który po raz kolejny odrzucił ofertę nowego kontraktu.

Milan nie dysponuje kwotą, jakiej żądąją rzymianie, ale może zaoferować w wymianę kilku zawodników, jak np. Dario Simica i Johanna Vogela.

Mediolańczycy najprawdopodobniej zaoferują £6 mln plus dwóch piłkarzy.

:shock: :lol: :roll: :arrow: :think: Sam już nie wiem co o tym sądzić. Najlepiej jak by sie to okno już zamkneło. Mamy co chcialiśmy i teraz coraz trudniej na kogos postawić. Simic odejdzie ale raczej tylko wtedy gdy Oddo przyjdzie a to juz coraz mniej czasu. Vogel dopiero co przyszedł ... I co Łysy jeszcze ma zamiar kupic obrońce i napastnika na "gwałt" :roll: Troche to dziwne. Nie skreślając Pippo i odchodząc od Cassano można twierdzić że jednak jest cisza przed burzą. Tylko czemu na konic mercato jak każdy gracz potrzebuje czasu na zgranie sie.

A co do Antonio i tej informacji to 12 milionów to i tak mało ale zdają sobie spraw że ta umowa wygasa za rok choć nadal mam nadzieje że przedłuży ją o 4 lata :twisted:

AH TE UROKI MERCATO :wink: **FORZA MILAN**
Ostatnio zmieniony 19 sie 2005, 1:32 przez Zaza, łącznie zmieniany 1 raz.

Wróć do „Wracając Do Meritum”