Jak nie zostanie w Romie to przeniesie sie do Juve*_For_zaza_Milan_* pisze: DjJuve też chciał bym tak było jak piszesz. (no może nie wszytsko ale co do Cassano) tylko to zaczyna śmierdzieć. Najlepiej jak zostanie w Romie życze mu tego.
Tylko caly swiat wtedy wiedzial ze Gila chce grac w Milanie i niegdzie indziej nie odejdzie. Luciano Ameryki nie odkryl.*_For_zaza_Milan_* pisze:Tylko dwa tygodnie przed transferem hitem Alberto = rossonero Moggi w wywiadzie ale Corrierra powiedział podobnie i co ? Alberto w Milanie....
Jest takze jedno przeklamanie (zapewne brak umiejetnosci kebaba w tlumaczeniu
p.s.
W sprawie Cassano, Moggi mowil ze ten zagral w Interze
Moge Cie uspokoic*_For_zaza_Milan_* pisze:Edit- 1:24szperając troche w sieci natrafiłem na takiego news który obala mój wcześniejszy post o 20 milionach ..
...
""AS Roma oznajmiła Rossoneri, że oczekuje £12 mln w gotówce, aby pozwolić zawodnikowi odejść z klubu. Obie drużyny rozpoczęły negocjacje w sprawie transferu Antonio Cassano, który po raz kolejny odrzucił ofertę nowego kontraktu.
Milan nie dysponuje kwotą, jakiej żądąją rzymianie, ale może zaoferować w wymianę kilku zawodników, jak np. Dario Simica i Johanna Vogela.
Mediolańczycy najprawdopodobniej zaoferują £6 mln plus dwóch piłkarzy.
Nadal twierdze ze Cassano zagra w Juve, jesli nie masz u mnie duze piwo Zaza