AC Milan (zbiorczy)

Awatar użytkownika
DjJuve
Rezerwowy
Rezerwowy
Reputacja: 0

Post autor: DjJuve » 19 sie 2005, 10:35

*_For_zaza_Milan_* pisze: DjJuve też chciał bym tak było jak piszesz. (no może nie wszytsko ale co do Cassano) tylko to zaczyna śmierdzieć. Najlepiej jak zostanie w Romie życze mu tego.
Jak nie zostanie w Romie to przeniesie sie do Juve :wink: Ja jestem niemal pewien :)
*_For_zaza_Milan_* pisze:Tylko dwa tygodnie przed transferem hitem Alberto = rossonero Moggi w wywiadzie ale Corrierra powiedział podobnie i co ? Alberto w Milanie....
Tylko caly swiat wtedy wiedzial ze Gila chce grac w Milanie i niegdzie indziej nie odejdzie. Luciano Ameryki nie odkryl.
Jest takze jedno przeklamanie (zapewne brak umiejetnosci kebaba w tlumaczeniu :roll: ). Moggi powiedzial "On moglby przejsc do Milanu, tam mialby wiecej szans na gre".

p.s.
W sprawie Cassano, Moggi mowil ze ten zagral w Interze :lol:
*_For_zaza_Milan_* pisze:Edit- 1:24 :lol: szperając troche w sieci natrafiłem na takiego news który obala mój wcześniejszy post o 20 milionach .. :roll: ...

""AS Roma oznajmiła Rossoneri, że oczekuje £12 mln w gotówce, aby pozwolić zawodnikowi odejść z klubu. Obie drużyny rozpoczęły negocjacje w sprawie transferu Antonio Cassano, który po raz kolejny odrzucił ofertę nowego kontraktu.

Milan nie dysponuje kwotą, jakiej żądąją rzymianie, ale może zaoferować w wymianę kilku zawodników, jak np. Dario Simica i Johanna Vogela.

Mediolańczycy najprawdopodobniej zaoferują £6 mln plus dwóch piłkarzy.
Moge Cie uspokoic :wink: Niemal identyczne newsy byly o zainteresowaniu Realu Chelsea i Interu a jak dzisiaj widzimy te klby nie sa zainteresowane. Wydaje mi sie ze dziennikarze nie mieli juz o czym pisac a Moggi podsunal kolejny watek :lol:

Nadal twierdze ze Cassano zagra w Juve, jesli nie masz u mnie duze piwo Zaza 8)

Wróć do „Wracając Do Meritum”