W skrócie, ja uważam, że dalsza współpraca LVG z MU jest kompletnie bez sensu i w żaden sposób nie rokuje niezależnie od finiszu bieżącego sezonu, nawet jak Holender wejdzie do top4 i wygra FA Cup, Ty uważasz, że w obecnej sytuacji United i perspektyw jakie mają, jak Lui ugra puchar i załapie się do top4 to najlepszym dla klubu będzie jak zostanie czego ja nie potrafię zrozumieć mając w pamięci "dokonania" MU z tego sezonu. Zresztą nawet to, że kibice ligowych rywali kibicują pozostaniu Holendra jest dla mnie wymowne. I tu się rozchodzimy. Tłumacze sobie to w ten sposób, że tak bardzo nie chcesz Mourinho u sterów MU, kiedy jego kandydatura nie mogłaby być bardziej realna niż teraz, że życzyłbyś sobie każdego innego zamiast niego a że na inną opcję oprócz LVG i Giggsa raczej nie ma szans to kibicujesz Holendrowi.red85 pisze: @morrow
Straciłem juz zapał na tym forum do dementowania rzeczy, których nigdy nie napisałem. Nie chce mi sie kolejny raz udowadniać, ze nie jestem wielbłądem, wiec za dalsza dyskusje dziękuje: pozdrawiam
IMO zaryzykuję stwierdzenie, że wolałbyś pozostanie LVG nawet jakby MU skończyło sezon na 7 miejscu za West Hamem i Liverpoolem niż przyjście Mourinho, mając tylko dwie opcje do wyboru. Teraz przyznaję bez bicia, że to tylko teoria więc jeśli się mylę to mnie popraw.
Również pozdrawiam