Snipp_ pisze:Wszystko ok, ale wytłumacz mi co zmienia fakt remisu w sparingu, w którym raczej próbuje się nowych rozwiązań niż ćwiczy określone warianty. Poza tym karny jak najbardziej słuszny.<LILI> Romanista pisze:ja mam dużo optymizmu przecież w meczu sparingowym Roma - Juve było 2-2 a Juve strzeliło na remis z karnego i to w doliczonym czasie gryNie żebym był "hamski", ale takie błędy to lekki szczyt. Co do tróji faorytów to uważam, że Roma jest bardzo z tułu. Zakupiono trzech zaodników, być może lepszych, ale na wylocie jest Cassano. poza tym trzy nowe twarze, nie uczynią z ósmego zespołu minionego sezonu Seria A faworyta.<LILI> Romanista pisze:więc to wskazuje na to że Roma Może sie liczyc w walce o scuddeto i wcale nie jest tak bardzo z tyłu za trujka faworytów
po 1 to błędy są rzeczą ludzką i ty sie niekiedy mylisz mistrzuniu chwile po tym poprawiłem sie nie
po 2 nie wmawiaj mi że sparingi to tylko nowe taktyki bo piłkarze muszą sie do sparingów tez przykałdać aby sprawdzic swoją formę
a poresztą nie będę sie ż toba kłócił bo widze ze poza Juve nic innego nie widzisz ( bez obrazy)
co innego pan [nevermind] on Rozumi niektóre rzeczy o których pisze
i wie że w Romie drzemie ogromny potencjał tylko trzeba go umieć wykorzystac i mam nadzieje że Spaletti To potrafi