[quote="<LILI> Romanista"]po 1 to błędy są rzeczą ludzką i ty sie niekiedy mylisz mistrzuniu chwile po tym poprawiłem sie nie[/quote]
Wyczułem ironię w stwiedzeniu "mistrzuniu". Jednakże należy zwrócić na Twój sposób konstrukcji zdań. Rozumień - internet, nie trzeba się starać, sialala, ale powalcz o poziom, m.in. też swój własny.
[quote="<LILI> Romanista"]po 2 nie wmawiaj mi że sparingi to tylko nowe taktyki bo piłkarze muszą sie do sparingów tez przykałdać aby sprawdzic swoją formę[/quote]
Oczywiście. Tylko jeśli Ty naprawdę myslisz, że po remisie w sparingowym meczu Roma-Juve, obie drużyny są na równym poziomie to wypada mi współczuć.
[quote="<LILI> Romanista"]a poresztą nie będę sie ż toba kłócił bo widze ze poza Juve nic innego nie widzisz ( bez obrazy)[/quote]
Widzę, np. tabelę Serie A minionego sezonu, czy też transfery "wielkiej trójki". Jasno wynika z tego, że Roma może liczyć jedynie na czwarte miejsce imo.
[quote="[nevermind]"] Chivu, Bovo, Kufur i Panucci[/quote]
Nazwisko Chivu mówi mi tyle co 3/4 sezonu kontuzja. Nigga Kuffour może być dobry, Panucci może jeszcze pokaże co nieco, z kolei Bovo ma wszystko przed sobą. Ogólnie obroną o cztery nieba słabsza od Juve czy Milanu.
[quote="[nevermind]"]De Rossi (gra w reprezentacji, to musi o czyms swiadczyc)[/quote]
Pojęcie "gra" jest bardzo względne. Z Irlandią kaleczył, nie grał.
[quote="[nevermind]"] i swietny Mancini.[/quote]
Zaczekajmy do końca mercato. Dużo wskazuje, że Amantino zagra w Juve.
[quote="[nevermind]"] No i atak, z Nonda[/quote]
Kiedy on ostatnio coś strzelił? W meczu oficjalnym oczywiście.
[quote="[nevermind]"]Roma bedzie walczyc, kto wie, w sezonie 2003/2004 tez nikt na nia nie stawial, a walczyla o scudetto prawie do konca.[/quote]
W sezonie 03/04 nie było przepaści między Romą, a wielką trójką.