Inter Mediolan (zbiorczy)

Awatar użytkownika
Juras_InterFan
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład
Reputacja: 0

Post autor: Juras_InterFan » 20 sie 2005, 10:39

Hehehehe - brak Buffona który jest bramkarzem to tak jak nam by brakowało Toldo lub Julio Cesara - a co do braku Thurama ????
Nie przesadzajmy !!!!!
Niekt nich nie pierdzieli ze Juve jest takie oslabione i takie tam - dzis wieczorem Inter zmierzy się z Juve - mistrzem kraju - za to mają u mnie szacunek - wzmocnili sie jeszcze Vieirą który dla mnie jest najlepszym defensywnym na świecie pomocnikiem - zobaczymy jak sie spisze w Serie A - bo kiedys juz sie Milan na nim nie poznal - tak przy okazji ego ze ludzie wytykają Interowi ze sie nie poznal na jakichs tam graczach :)
Tak wiec bardzo ciekawy mecz - ale powiem tak - jest Adriano i Martins w formie - nie sposob ich zatrzymac :)
Wiec bedzie dobrze !!!
[nevermind] pisze:
Juras_InterFan pisze:Ehhhh - kibice Juve to panikarze :)
Okazuje sie ze Capello powołał wszystkich oprocz Thurama - zamiast ktorego zagra Kovac i Buffon wiadomo połamany zamiast niego zagra Abiatti - wiec napewno nie są oslabieni ......
Ale licze na zwyciestwo i kontynuacje passy sukcesów pod rządami Maniniego - jest juz Puchar Włoch - pora dolozyc Suerpuchar i zaczac walczyc o bardziej powazne trofea - Scudetto .... Lm !!!

Forza Inter !!!!
Ja akurat nie panikuje, wierze w Juventus, lecz oslabienia sa spore, brak Buffona to jest tak jak u was brak Adriano, a brak Thurama tak jak by u was Cordoby nie bylo. Chodzi rowniez o pilkarzy poobijanych, itd, co musza grac na srodkach przeciw bolowych, Zlatan, Nedved, Vieira, Camor. Wiec jest tego sporo.

Wróć do „Włochy”