ja tez nie chce kontynuowac, napisalem o tym w poprzednim poscie (nie czytales, albo tak wooooolno pisales tego postafanfci18 pisze: To w takim razie z Rasiaka Janas powinien zrezygnować po meczu z USA w Płocku.A ty po jednym słabym wystepie Żurawskiego chcesz wyrzucic gdyż Rasiak zagra jeden dobry mecz w turnieju towrzyskim lol.Jestem przekonany ze Maciek już w nastepnym meczu pokaże jak sie mylisz.Dlatego nie chce raczej kontynuowac naszej rozmowy.
ja tez nie mam nic do Zurawskiego w formie, ale z takim poziomem jak teraz, to jakos go nie chce w reprezentacjifanfci18 pisze:Ja juz napisałem ze nie mam nic do Rasiaka w póki bedzie strzelał bramki w kadrze(nie podniecaj sie bo Rasiakowi dopiero jeden mecz wyszedł).Narazie czeka go ławka(według mnie i tak sa lepsi na rezerwe Żewłakow, Brożek).Prawda jest taka ze Zuraw jest zdecydowanie lepszy od Grzesia i ze to jemu należy sie miejsce obok Frankowskiego(99% kibiców tak uwaza, ale zawsze zostaje ten 1%), a nawet w słabszej formie jest groźniejszy od Rasiakopoulosa.
dokladnie, nikt nikogo nie przekona, mamy swoje pogladyfanfci18 pisze:Ja cie nie przekonam i ty mnie także wiec te posty nic nie wnosza do dyskusji.Proponuje ja zakończyc.1.teza obalona:Szymkowiak gra jak Kosowski(jakbym chciał zeby kosa gra tak jak Szymek)fanfci18 pisze:Naszczeście twoje tezy weryfikuje boisko.
2.teza Rasiak powinien zastapic Żurawskiego w ataku.Czekam do następnego meczy Polaków wtedy juz bedziesz wiedział jak sie zbłazniłes.
pozdro
i tak Janas wie najlepiej
tak jak pisalem - zapraszam do reprezentacji Polski, trzeba pomyslec kto ma grac w obronie
pozdro