Reprezentacja Polski (zbiorczy)

Awatar użytkownika
cloner
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 8646
Kontakt:

Post autor: cloner » 20 sie 2005, 14:19

K.J. pisze:No ale chyba nie bedziesz probowal porownywac Smolinskiego, Zganiacza, Klatta, Mieciela czy Rzezniczaka do Szymkowiaka, Frankowskiego, Zurawskiego, Klosa czy Baszczynskiego. Wislacy sa za gre i umiejetnosci a Twoi legionisci to chyba za to, ze sa... z Legii
nie porownuje ich, po prostu chcialbym ich sprawdzic :)
Smolinski - ostatnio malo gra, ale jest dobry,
Zganiacz - j.w. - niestety kiedy on byl w Legii trenerem byl Kubicki i nie dostal szansy gry, byl liderem w Swicie, teraz chyba gra w Odrze W.
Klatt - hat-tricka strzelil :) bramki calkiem ladne :) w 2.lidze byl najlepszy, dobija sie do czolowki strzelcow :)
Mieciel - to moj ulubieniec dlatego go dodalem :)
Rzezniczak - jeden z lepszych srodkowych obroncow w lidze :!:

K.J. pisze:Takich "talentow" jak Smolinski to jest sporo w polskiej lidze...
jak jest sporo, to wypisz kilkunastu ;)

K.J. pisze:W sumie tez mialem watpliwosci co do Baka, tym bardziej jeszcze ten jego wyjazd do Kataru,
i dlatego Bąk jest u mnie skreslony
K.J. pisze:Szczerze mowiac dla mnie obrona to Klos - Glowacki, ale Arek poki co jeszcze chyba nie jest w formie reprezentacyjnej.
szczerze mowiac - nie mam pojecia w jakiej formie jest Glowacki :D:D

fanfci18 pisze:człowieku popatrz na tabele za ostatnie lata
tyle w tej kwestii
tabela pokazuje jak pilkarze sie motywuja na wszystkie spotkania, a wyniki spotkan pomiedzy Wisla i Legia pokazuja jak pilkarze sie motywuja na najwazniejsze spotkania :!:

piwus pisze:Żebym Ci nie przypomniał, kto ostatnie dwa lata lądował za Groclinem . Fajne masz argumenty. Faktycznie, Legia miszcz.

miszcz :?: tak nie powinien pisac moderator :!:
osmieszasz sie w ten sposob :!:
piwus pisze:To, ze Legia raz do roku kiedy Wisła przyjeżdza do Warszawy wzbija się na wyżyny swoich umiejętności, nie znaczy, ze w przekroju całego roku (albo i ostatnich trzech lat ), nie jesteśmy drużyną lepszą. Zresztą na Reymonta na jesień Legionistom zdeka się nogi trzęsły...
Legia po prostu gra tak jak powinna, a gdy gra z innymi (czesto slabszymi) klubami, gra jakos slabo :D

Pozdro

Wróć do „Polska”