Mp3 poszukiwane!!

Awatar użytkownika
Rumeczek
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik
Reputacja: 0

Post autor: Rumeczek » 21 sie 2005, 15:58

BartiX_FCI pisze:
Roomeczek pisze:
BartiX_FCI pisze:A ja mam takie pytanie: czy ktos ma/zna ktos piosenki takie smutne albo milosne/romantyczne :D ptrzebuje takich...jesli ktos ma a neichce mu si wgrywac na server to neich chcoarz poda wykonawce i tytul a jak ma an serverze to abrdzo bym prosil o link. z góry dzieki
Z tych co znam to:
- Seweryn Krajewski - "Wielka miłość"
- Nelly feat Kelly Rowland - " Dilemma"
- Celiene Dion - ' My heart will go on"

Mam je na kompie, lecz pisząc tego posta siezdę u kumpla i nie moge wrzucic na serva.

Pamiętaj także o potędze www.google.pl ^^ możesz tam wklepać.
Zrobię to za Ciebie i podam Ci ten link

http://www.romantyk.friko.pl/songs.htm

Pozdrawiam
O Ja....Wielkie dzieki......nie wiem czym sie odwdziecze :) DZIEKI WIELKIE !

Wiem już jak możesz mi się odwdzięczyc, choć to nie będzie łatwe. Fajnie byłoby jakby inni forumowicze Ci pomogli też bo mi zależy na tym utworze. Jest on w tej oto kompilacji z działu Football videos download etc.

Ultras-Sur pisze:A massive Real Madrid compilation - 34 minutes. Raul, Alfredo Di Stefano, Ronaldo, Zidane - 348 mb :wink:

http://tv.isg.si/site/ftpaccess/zidanei ... aneism.wmv

Kawałeczek trwa od 14:45 do 16:10. Na początku jest to taka wolna nie wiem co (ballada ? :P) a potem zamienia się w taką techniawkę z tym samym motywem. Najbardziej mi by zależało na tym aby dostać choć tytuły tych kawałków. Najlepiej jak one obydwa inaczej się nazywają. Tzn. jeden jest oryginalny a drugi to tak jakby CLUB mix. Mam nadzieję, że mnie rozumiesz oraz, że pozostała część społeczności tego forum też i, że ktoś okaże się pomocny i to znajdzie. Bardzo mi na tym zależy ;)

PS Mam nadzieje, że nie zrazi Was wielkość pliku (348mB). Fajna kompilacja o R. Madryt i jego histori. Byłoby fajnie jak ktoś pokusiłby się na ściągnięcie oraz podał tytuł ww. utworu i jego RMX.

Z góry dziekuje :!: :!:

Wróć do „Wracając Do Meritum”