Konto bankowe

Awatar użytkownika
maciek_88
Moderator
Moderator
Reputacja: 794

Konto bankowe

Post autor: maciek_88 » 24 maja 2016, 21:01

fieldy pisze: najlepszą w tym momencie ofertę ma BGŻ (IMO :P ) Bo i konto oszczędnosciowe 2,6% gdzie możesz wpłacać i wypłacać ile chcesz (bezpłatne wszystko) i do tego masz lokatę bezkarną 3,2% na 3 miesiące 1 tys - 100 tys. Bezkarną bo możesz zerwać obojętnie w jakim momencie i nie stracisz odsetek. Jedynym warunkiem jest to, że musisz złożyć oba wnioski za jednym zamachem.
Jeszcze jedno - to oprocentowanie konta 2,6% jest tylko dla nowych środków, więc jak wpłacisz na poczatek tysiąc złotych, a potem dorzucisz np 100 tys, to 2,6 obejmuje tylko ten tysiąc, więc jak już wpłacać to większą sumą na poczatek.
aha i zdaje się, promocja dotyczy tylko tych, co nie mieli u nich konta w ostatnim roku - nie wiem na pewno, bo ja nigdy wcześniej nie miałem, wiec tego nie sprawdzałem ;)
Fieldy ma rację. Najlepiej 1000 zł wpłać na lokatę na 3 miesiące. Otrzymasz 50 zł bonusu, czyli procent całkiem niezły. Od razu utworzone zostanie konto oszczędnościowe z tym procentem 2,6%. Bez opłat, ale i bez karty. Typowe konto oszczędnościowe.

http://bankobranie.blogspot.com/2016/05 ... 50-zl.html

Wróć do „Hyde Park”