I to ogromne. Ja jestem pesymistką. Byłam na naszym ostatnim meczu wyjazdowym w Lesznie i muszę powiedzieć, że Sullivan ostatnio zawodzi na 'obcych' torach [u siebie też zresztą...]. Polonia to chyba nasz najbardziej niewygodny przeciwnik [nie sugeruję się tu ostatnim meczem rundy zasadniczej, gdzie - jak się okazło - coniektórzy chcieli, byśmy przegrali i dzięki temu mieli ten jeden mecz u siebie więcej - kasa, kasaBogi pisze:W sumie brawo Polonia, bo jeszcze nadzieje na awans są.
Czy ja wiem, czy jechał tak dobrze... W biegu pierwszym zdobył 3 punkty przez defekt Piekarskiego. W biegu czwartym sporo pomogło mu zakopanie się Holty [który w tym biegu mnie strasznie zdenerował, gdy na ostatnim łuku podjechał Piekarskiego]...Bogi pisze:Szkoda mi trochę w Bydgoszczy K.Klechi bo jechał bardzo ładnie, ale miał potem wypadek i defekt.
Na wypożyczonym nawet nie wystartowałBogi pisze:nawet na wypożyczonym motorze prowadzić praktycznie cały bieg
Przewaga jest niewielka... Gdyby nie pech, który prześladuje nas w istotnych spotkaniach [w zeszłym sezonie we Wrocławiu 80% łańcuszków nam poszło
Ja jestem pesymistycznie nastawiona, mimo tej przewagi. W Bydzi juniorzy niewiele pojadą, Drabik zrobi max 3 punkty, Sully pewnie znowu słabo, Wlas i Ułamek zrobią swoje. Mam nadzieję, że Holta też przypomni sobie jak się porządnie jeździ...
Oj, czarno to wszystko widzę