Inter Mediolan (zbiorczy)

Awatar użytkownika
Juras_InterFan
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład
Reputacja: 0

Post autor: Juras_InterFan » 22 sie 2005, 11:29

jedras pisze:dobry jurasek tak masz cos jeszcze do powiedzenia no prosze pochwal sie , wyzal sie :cry: widzisz wzruszyla mnier twoja wypowiedz :cry: ja caly czas placze bo sedzia nam gola nie uznal :cry:
Buhahaha !!!
Synku - czy ja pisałem do Ciebie ?
Przeciez ty masz 14 lat :) Więć nikt Twoich wypowiedzi nie traktuje na poważnie :) 14 lat ... piękny wiek :) Ja już więcej lat kibicuje Interowi niz ty jestes na swiecie - więc jesli musisz się juz wypowiadac to napisz coś mądrego - o ile potrafisz ... a jeśli nie to pisz najwyzej w dziale o Juve :)
Ja szanuje Juve juz to kilkakrotnie pisałem - są mistrzem - i za to ich szanuje - lecz od 3 lat z nami nie mogą wygrac wiec mamy jakby na nich patent - w tamtym sezonie była tylko jedna druzyna która w bezposrednich pojedynkach lepsza od Interu - i był to Milan - wiec jeszcze wiekszy ból :/
Ale w tym sezonie juz bedzie jeszcze lepiej chociaz nie mozna zeszlego sezonu uznawac za stracony .... jest puchar Włoch , teraz superpuchar ....
Druzyna sie skonsolidowała - jest dobra atmosfera .....
Są juz pierwsze trofea pod wodza nowego , mlodego trenera ....
Nowi zawodnicy - z światowej czołówki ... Pizarro, Samuel, Figo, Julio Cesar ....

Czyli zapodiwada sie bardzo ciekawy sezon - będziemy walczyc o Scudetto z Milanem i Juve .... tak więc będzie sie działo .... oj będzie :)

Wróć do „Włochy”