AC Milan (zbiorczy)

Awatar użytkownika
Zaza
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 1

Post autor: Zaza » 22 sie 2005, 12:09

Dobrze ze ten ostatni mecz przed sezonem wygrany. Bramka Kaki ładne. Ale i tak pozytywnie Bobo zaskuczył chyba wszystkich. Najwiecej bramek w tym okresie i to da mu pewnośc siebie i utwierdz Lippiego w pewnej kwesti. Jak on strzela z 20 metrów na bramke i bramkarze maja kłopoty - czego nie widziałem wcześniej to dobrze.

Fajnie ze dał zagrać prawie każdemu. Znów okazje miał Vogel Jankulovski zaczna się wgrywać w zespół. Tylko jeszcze czasu troche trzeba. Zdziwiony jestem że grał Dida a nie Ele czy Kalac ale może wolał by Dida wskoczył na swoje obroty.

Borriello - ok. miesiąc temu "prosiłem łysego na forum :wink: " o to by sciagną tego chłopaka w powrotem pod nie obecnośc Pippo. Tym bardziej jak nie planuje już zakupów napastnika (nie planuje ?) i wczoraj Marco sie przypomniał a mercato jeszcze trwa. :twisted: Licze że nie zmarnuje sie pod okiem Waltera Novelino i zacznie grać jak może a może dużo.

A całkowiecie skupiajac sie na mercato można powiedzieć łysy bedzie trzymał nas do konca w nie pewności. Bo mamy już 22 a tu ani widu ani słuchu za Cicinho czy Oddo. A o napastnikach nie mówiac.

Choć to okno jest chyba dla wszystkich "biedne" przyjdzie czas na analize :twisted: ale już teraz można powiedziec rynek zawiódł. Choc tylko trzy Calcio dokonały wzmocnień o jakich w Europie słyszały góra trzy klubu...

Hunter coś zadziwiajaco szybko przydasła sprawa Freda :D czyżby Papa Kaki' nie miał daru przekonywania :wink:

Wróć do „Wracając Do Meritum”