Milik wczoraj był pewnym punktem spotkania, w porównaniu do Roberta Lewandowskiego. Trochę się zawiodłem, ale na pewno nie przestanę wierzyć w nasze kolejne sukcesy, które mogą być w zasięgu ręki. Jeśli nasi piłkarze obudzą się w porę i podejdą do meczu z Niemcami niezwykle poważnie i zostawiając duszę na boisku, wtedy jesteśmy w stanie zatrzymać Niemców. Kolejny mecz z małą liczbą goli jak twierdzi www.laczynaspasja.pl, lecz przyznam szczerze, że brałbym wynik 0:0 w ciemno z Niemcami, jeśli chodzi o moje zadowolenie. Mecz pewnie byłby przykry do oglądania, lecz miałby swój plus, czyli wynikMorrow pisze: Też mi to przeszło przez głowę. Milik ostatnio wyglądał jakby był pod formą, pytanie na ile się oszczędzał po sezonie a na ile zgubił błysk, dzisiaj powinniśmy dostać odpowiedź. Z jednej strony pomysł z Milikiem jokerem jeśli jest bez formy do mnie przemawia, z drugiej całe te udane eliminacje i gra Lewandowskiego na miarę oczekiwań w kadrze wynikała głównie z tego, że dostał sensownego partnera z przodu. Pytanie co będzie jak Arka zabraknie.