Zgadza się. Dodam, że powinno wygrać, ale przegrało.Juras_InterFan pisze:Wiesz siedze trochę lat juz w piłce - powiem Ci tak - Twoim mniemaniem Juve było lepsze
pytasz się co z tego, że Juve powinno wygrać?Juras_InterFan pisze: na to odpowiem Ci prosto - nawet jeśl to co ?
Przypomnij sobie jak Zlatan cały mecz skręcał Samuela. Poza tym nie ograliście nas, napewno nie można tak mówić. Wygraliście, ale nie ograliście.Juras_InterFan pisze:My was ogralismy, na waszych śmieciach - w decydującej akcji Adriano skręcił Cannavaro jak młodego !
Zaprzeczysz? Canna był wraz z Nestą najlepszym obrońcą Serie A.Juras_InterFan pisze:Tego samego Canavarro którego oddalismy wam za czapkę gruszek, tego samego którego wypominaliscie nam ze taki wspanialy interes z nami zorbiliscie
Alez mylisz się. Ja przyjęłem porazkę, ale nie przyjmuje waszych przechwałek jakoby Inter był drużyną lepsza i wygrał zasłużenie. tym bardziej że nam żal dupe ściska.Juras_InterFan pisze:To ze nie przyjmiecie z pokora porażki to było wiadome opd razu
Zgadza się. Wszystko wyjaśniają powtórki.Juras_InterFan pisze:co do gola nieuznanego dla was to oczywiscie powiesz ze spalonego nie bylo - ale co do gola nieuznanego dla Interu - to oczywiscie powiesz ze slusznie , bo był faul
Nie jestem wogóle zaślepiony. Udowodnij mi, że był spalony lub że faulu nie było. Wtedy pogadamy.Juras_InterFan pisze:Jak mozna byc aż tak zaślepionym ???
Czy nie umiesz przyjać do wiadomości, że ta porażka by nie nastąpiła gdyby sędzia się nie pomylił?Juras_InterFan pisze:Czy nie umiesz z honorem przyjąć PORAŻKI ????
Ja udaje, że nie przegraliśmy? Kłamiesz. Ja po prostu udowadniam Ci, że to Juve było lepsze i tylko i wyłącznie przez głupi błąd śedziego uległo Interowi.Juras_InterFan pisze:Czy poprostu strach ze tak bedzie sie utrzymywac dalej powoduje to ze udajesz ze wcale nie przegraliscie ???
Można tak to odebrać, bo Juventus zaprezentował lepszy futbol i pokazał się lepszej strony. Co za tym idzie - można być optymistyczniej nastawionym do tego sezonu.Juras_InterFan pisze:Czy może w Twoim wyimaginowanym świecie ta porażka to zwycięstwo ???
Jest. Jeśli przedstawisz argumenty, a nie będziesz zachowywał się jak nieletni frustrat.Juras_InterFan pisze:Sam już nie wiem ... czy wogole jest sens z Tobą dyskutować