Inter Mediolan (zbiorczy)

Awatar użytkownika
Snipp_
Bianconeri
Reputacja: 3

Post autor: Snipp_ » 22 sie 2005, 13:22

Juras_InterFan pisze:Wiesz siedze trochę lat juz w piłce - powiem Ci tak - Twoim mniemaniem Juve było lepsze
Zgadza się. Dodam, że powinno wygrać, ale przegrało.
Juras_InterFan pisze: na to odpowiem Ci prosto - nawet jeśl to co ?
pytasz się co z tego, że Juve powinno wygrać?
Juras_InterFan pisze:My was ogralismy, na waszych śmieciach - w decydującej akcji Adriano skręcił Cannavaro jak młodego !
Przypomnij sobie jak Zlatan cały mecz skręcał Samuela. Poza tym nie ograliście nas, napewno nie można tak mówić. Wygraliście, ale nie ograliście.
Juras_InterFan pisze:Tego samego Canavarro którego oddalismy wam za czapkę gruszek, tego samego którego wypominaliscie nam ze taki wspanialy interes z nami zorbiliscie
Zaprzeczysz? Canna był wraz z Nestą najlepszym obrońcą Serie A.
Juras_InterFan pisze:To ze nie przyjmiecie z pokora porażki to było wiadome opd razu
Alez mylisz się. Ja przyjęłem porazkę, ale nie przyjmuje waszych przechwałek jakoby Inter był drużyną lepsza i wygrał zasłużenie. tym bardziej że nam żal dupe ściska.
Juras_InterFan pisze:co do gola nieuznanego dla was to oczywiscie powiesz ze spalonego nie bylo - ale co do gola nieuznanego dla Interu - to oczywiscie powiesz ze slusznie , bo był faul
Zgadza się. Wszystko wyjaśniają powtórki.
Juras_InterFan pisze:Jak mozna byc aż tak zaślepionym ???
Nie jestem wogóle zaślepiony. Udowodnij mi, że był spalony lub że faulu nie było. Wtedy pogadamy.
Juras_InterFan pisze:Czy nie umiesz z honorem przyjąć PORAŻKI ????
Czy nie umiesz przyjać do wiadomości, że ta porażka by nie nastąpiła gdyby sędzia się nie pomylił?
Juras_InterFan pisze:Czy poprostu strach ze tak bedzie sie utrzymywac dalej powoduje to ze udajesz ze wcale nie przegraliscie ???
Ja udaje, że nie przegraliśmy? Kłamiesz. Ja po prostu udowadniam Ci, że to Juve było lepsze i tylko i wyłącznie przez głupi błąd śedziego uległo Interowi.
Juras_InterFan pisze:Czy może w Twoim wyimaginowanym świecie ta porażka to zwycięstwo ???
Można tak to odebrać, bo Juventus zaprezentował lepszy futbol i pokazał się lepszej strony. Co za tym idzie - można być optymistyczniej nastawionym do tego sezonu.
Juras_InterFan pisze:Sam już nie wiem ... czy wogole jest sens z Tobą dyskutować
Jest. Jeśli przedstawisz argumenty, a nie będziesz zachowywał się jak nieletni frustrat.

Wróć do „Włochy”